Ryanair aneb levné říjnové letenky

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, říjen, ryanair

Sponzorované odkazy:

Ryanair aneb levné říjnové letenky

Máte pocit, jako byste v létě ani na žádné dovolené nebyli a rádi byste se opět podívali do zahraničí, ať už k moři nebo třeba jen na prodloužený víkend? Pak využijte senzačních říjnových letenek od letecké společnosti Ryanair a vydejte se na pobyt ještě dnes. Cestování je zálibou téměř všech lidí na celém světě, avšak ceny letenek vám tento koníček mohou značně znesnadňovat. Proto jsou tu společnosti, které vám vaši touhu po poznávání nových krajin přiblíží a přicházejí každ měsíc s takovými akcemi, které jednoduše nelze odmítnout.

Ryanair je leteckou společností, kterou zn dnes již téměř celý svět. Sice se nejedná o společnost s tak letitou historií jako například KLM, Lufthansa nebo American Airlines, nicméně i tak se zapsala do srdcí a myslí cestujících velmi rychle a především v pozitivním slova smyslu. Ryanair je totiž nízkonákladovou leteckou společností, díky které můžete cestovat do celého světa za neskutečné ceny, o kterých se vám ještě nedávno pouze snilo. Nechcete zbytečně vyhazovat tisíce za předražené a nesmyslné lety? Pak cestujte s nízkonákladovou aerolinkou Ryanair a vaše sny se stanou skutečností.

Autor: Training MotivatorAutor: Training Motivator

Valencie – 950 Kč

Pokud nemáte přímo vyhraněnou destinaci, kterou byste chtěli poznat, pak se nechejte přímo ovlivnit cenami letenek, které vás zavedou na opravdu překrásná zahraniční místa. Jedním z nich je například famózní město Valencie, které si zamilujete. Španělské město a mekka fotbalu je proslavené svým temperamentem, výborným jídlem, přátelskými obyvateli a také příjemnou atmosférou, díky které se do města budete chtít co nevidět zase vrátit. Využijte akční nabídky od Ryanair a vydejte se do Valencie již dnes za skvělých 950 korun.

Gran Canaria – 1 690 Kč

Nestihli jste se letos podívat na zahraniční dovolenou k moři anebo máte pocit, jako byste letos u moře snad ani nebyli? Pak není všem dnům konec a vy se díky levným letenkám můžete podívat na překrásné ostrovy, kde si užijete letní dovolenou se vším všudy. Letecká společnost Ryanair nyní nabízí akční letenky za senzačních 1 690 korun, a to na překrásné Gran Canaria na Kanárských ostrovech. Zde vás kromě moře a pláží nadchne panenská příroda a tolik možností k výletům a poznávání tamní krajiny.

Korfu – 1 150 Kč

Další skvělou možností na pozdní letní dovolenou jsou řecké ostrovy a konkrétně pak ostrov Korfu, kam se můžete v tomto měsíci podívat se neskutečných 1 150 korun. Řecko je vyhlášené svými nekonečnými písečnými plážemi, m´průzračným mořem, ale také vynikající kuchyní, která vám vskutku učaruje.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Ryanair aneb levné říjnové letenky byl publikován 13. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...