Do jakých míst si zaletět za skvělé ceny?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, říjen

Sponzorované odkazy:

Do jakých míst si zaletět za skvělé ceny?

Milujete cestování a nedokážete si představit, že byste seděli neustále doma a ochuzovali se o krásy naší země? Pak jste si také plně vědomi faktu, že je cestování poměrně náročné na čas a především finance. I takový prodloužený víkend nebo wellness pobyt u našich zahraničních sousedů vás může přijít na několik tisíc korun a nemluvě o zájezdu do místa vzdáleného desítky tisíc kilometrů. Aby bylo vaše cestování o to komfortnější a vydařenější, měli byste pravidelně využívat akčních letenek, kterých je u leteckých společností opravdu mnoho.

Madeira – 2 190 Kč

Portugalsko je jednou z nejkrásnějších zemí světa a byla by opravdu škoda ji alespoň jednou za život nevidět. Pokud přemýšlíte, kam se v Portugalsku podívat, pak se rozhodně vydejte do hlavního města a následujte na překrásný ostrov Madeira, který je perlou mezi všemi evropskými ostrovy. Madeira je plna krás, o kterých se běžnému smrtelníkovi ani nesmí. Jednou z nich je úchvatné moře, nekonečné písečné pláže a také nedotčená krajina, ze které budete doslova uneseni. Cena letenky na ostrov Madeira je s leteckou společností Rynair nyní 2 190 korun.

Kajmanské ostrovy – 13 898 Kč

Ve většině evropských destinací je již nyní bohužel poměrně zima a proto si moře a opalování příliš neužijete. To ale neznamená, že se za mořem a sluníčkem nemůžete vydat. Vypravte se například na úchvatné Kajmanské ostrovy, které jsou velmi oblíbenou oblastí turistů z celého světa. Kajmanské ostrovy se proslavily především díky tehdejším Kajmanům, dnes jsou známé pro panenskou krajinu, příjemné obyvatelstvo a průzračnou vodu, ve které spatříte Karety obrovské nebo rejnoky. Cena letenek od letecké společnosti Delta Airlines je nyní 13 898 korun.

Autor: We Are SocialAutor: We Are Social

Colombo – 10 696 Kč

Každý si dovolenou představuje jinak. Někdo preferuje přeplněné hotelové komplexy, davy lidí a full servis, jiní si zase potrpí na maximální soukromí a komfort v osamění. Pakliže byste si na dovolené chtěli užívat pouze svoji rodinu nebo partnera v naprostém osamění v ráji na zemi, pak je přesně pro vás určena exotická Srí Lanka a její hlavní město Colombo. vydejte se do exotického ráje ještě dnes a seženete letenky za senzačních 10 696 korun. Cestujte s leteckou společností Oman Air.

Larnaca – 1 023 Kč

Kde byste si dokonce v říjnu mohli užít teplého počasí, moře a také přijedete alespoň trochu opáleni, je rozhodně Kypr. Tento na půl řecký a turecký ostrov se nachází v natolik příznivém prostředí a lokalitě, že se z teplého počasí můžete těšit i na podzim, a to i v případě, kdy je v jiných turistických destinací již poměrně chladno. Vypravte se na překrásný Kypr s leteckou společností Easyjet již nyní, a to za senzačních 1 023 korun, včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Do jakých míst si zaletět za skvělé ceny? byl publikován 4. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...