Akční letenky do netradičních míst

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, září

Sponzorované odkazy:

Akční letenky do netradičních míst

Krásných míst, která by si zasloužila návštěvu je na planetě zemi neuvěřitelné množství a prakticky neexistuje způsob, jak byste je mohli všechna navštívit. Pokud milujete cestování, pak jste jistě poznali všechna evropská hlavní města, byli několikrát v Americe a možná se nebráníte ani cestám do netradičních oblastí, které nejsou zrovna typickými turistickými lokalitami, kde by se to po celý rok hemžilo cizinci. Využijte akčních letenek od významných leteckých společností a vydejte se do míst, která byste jindy nenavštívili.

Guatemala City – 12 753 Kč

Guatemala rozhodně nepatří k tradičním turistickým lokalitám, kde byste se tlačili v davu turistů a prakticky bojovali o volné místo v hotelech. I přesto se však jedná o úchvatnou zemi se spoustou krás, které je třeba vidět. Řeč je například o panenské přírodě, nejrůznějších rostlinách, které u nás nespatříte a za zmínku stojí také přátelské obyvatelstvo a vynikající kuchyně. Vydejte se do Guatemala City již dnes, a to s leteckou společností Delta za skvělých 12 753 korun, včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Autor: Dennis JarvisAutor: Dennis Jarvis

Ejlat – 1 290 Kč

Cestování nezná hranic a pokud rádi poznáváte místa, která jste ještě neprozkoumali, pak je na čase podívat se do překrásné Izraele, která přináší mnoho pozitiv. Kromě úchvatných památek a dech beroucí architektury se můžete těšit na stánky s typickými suvenýry, skvělé jídlo a kulturu, která se od té naší diametrálně liší. Izrael je natolik rozmanitá a svéhlavá, že vás jistě zaujme během několika prvních minut. Vydejte se do Izraele, konkrétně do oblasti Ejlat za senzačních 1 290 korun.

Temešvár – 170 Kč

Milujete cestování a nedovedete si představit, že byste se během stereotypního roku nepodívali nikam za hranice naší vlasti? Pak vás levné a akční letenky jistě potěší a obzvláště pak v případě, kdy si nemůžete dovolit za zájezdy utratit příliš mnoho peněz. Skvělou volbou pro září 2016 je například Temešvár v Rumunsku, který můžete navštívit již za skvělých 170 korun, a to včetně zpátečního letu a letištních poplatků. Rumunsko sice není tolik ekonomicky rozvinutou zemí jako Česká republika a ostatní evropské země, nicméně co vás zde opravdu uchvátí a dostane, je nedotčená krajina. Té nebudete mít nikdy dost. Cestujte v září do Rumunska s leteckou společností Ryanair.

Autor: Dennis JarvisAutor: Dennis Jarvis

Článek Akční letenky do netradičních míst byl publikován 30. září 2016 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...