Cestujte po celém světě za skvělé ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, září

Sponzorované odkazy:

Cestujte po celém světě za skvělé ceny

Cestování je skvělou možností, jak uniknout ze stereotypního života, jak se odreagovat, načerpat energii, ale také nové zkušenosti. Díky cestování můžete alespoň na chvíli zapomenout na své trable, na práci a užít si trochu svobody a nic nedělání. Poznáte nové zajímavé lidi, ochutnáte netradiční skvělá jídla, vykoupete se v odlehlých panensky čistých zátokách, nakoupíte si v luxusních obchodech za skvělé ceny a mnoho dalšího. Chcete cestovat po celém světě, byť nejste milionáři? Díky akčním letenkám je to vše možné.

Cancún – 8 950 Kč

Nestihli jste se vydat na letní dovolenou a teprve nyní vám dochází, že je již konec letní sezóny a před vámi mnoho dalších chladných dní? Pak nezoufejte, neboť na světě existuje nespočet míst, která jsou krásný a teplá nejenom v září, ale také v listopadu, únoru nebo dubnu. Jedním z nich je například mexický Cancún, který je obklopen luxusními hotely, bělostnými plážemi, překrásnou smaragdově zelenou vodou a palmami, kam jen oko dohlédne. Do Cancúnu v Mexiku se nyní podíváte za skvělých 8 950 korun, a to jedině s leteckou společností Eurowings.

Autor: Kemal KestelliAutor: Kemal Kestelli

Miami – 7 650 Kč

Snem téměř každého člověka je podívat se do Ameriky, a to alespoň jednou za život. Ještě před pár lety byly letenky do USA neuvěřitelně drahé, nyní je však můžete po celý rok sehnat za skvělé ceny, které vám až vyrazí dech. Co říkáte například slunečnému Miami, plnému celebrit, luxusních pláží a oceánu? Vydejte se na Floridu, kde je velmi krásně nejenom v září. Cestujte v tomto měsíci s leteckou společností WOW Air za skvělých 7 650 korun, včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Kanton – 10 774 Kč

Další zajímavou zemí, která ve vás nechá velice hluboké dojmy, je rozhodně Čína. Ta zde byla již v dobách Starověku, kdy jiné civilizace neexistovali. Z toho důvodu je Čína velmi vyspělou zemí s kulturou natolik odlišnou té naší, že vás jistě uchvátí. Kanton je místem v jihočínské oblasti, kde na vás čeká krásná krajina, příjemné obyvatelstvo a také vynikající čínská kuchyně, kterou byste v České republice pohledali. Vydejte se do čínského Kantonu za 10 774 korun, a to jedině v září s leteckou společností KLM.

Teherán – 3 896 Kč

Máte rádi dobrodružství a více než luxusní hotely, dlouhé pláže a all inclusive vás láká spíše divoká příroda, kopce a nedotčená krajina? Pak se v září vypravte do Íránu. Do hlavního města se v tomto měsíci dostanete za skvělých 3 896 korun s leteckou společností Ukraine Airlines.

Autor: McKay SavageAutor: McKay Savage

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Cestujte po celém světě za skvělé ceny byl publikován 16. září 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...