Další letenky do 10 000,- Kč - kam poletíte vy?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, srpen

Sponzorované odkazy:

Další letenky do 10 000,- Kč - kam poletíte vy?

Cestování je skvělým způsobem jak si zpříjemnit stereotypní dny a jak se vymanit ze svého běžného života. Ať už si chcete odpočinout během letních prázdnin nebo načerpat trochu energie v zimě, cestovat můžete kdykoliv během roku. Využijte akčních letenek a poznávejte krásy cizích zemí za ty nejlákavější ceny. Dovedete si představit pořídit si letenky za 500 korun do Milána, za 1000 korun do Londýna či za 9 000 do New Yorku? Dnes je vše možné proto cestujte za ty nejvýhodnější ceny na trhu.

Lefkada – 2 395 Kč

Nestihli jste se letos vypravit na pravou letní dovolenou? Ještě zdaleka není pozdě a můžete si užít spoustu sluníčka a mořské vlny v září nebo v říjnu. Zapomeňte však na sever Itálie nebo Chorvatsko a vydejte se do slunných řeckých ostrovů, které lákají nejenom krásnými podmínkami, ae nyní také neuvěřitelně lacinými letenkami. Na překrásnou řeckou Lefkadu se podíváte již za 2 395 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků. Cestujte na Lefkadu s Air Berlin a levné letenky máte zaručeny.

New York – 7 990 Kč

Pakliže naopak již máte letní dovolenou za sebou anebo si nepotrpíte na slunečné počasí a opalování se na vyhřátých plážích, nyní je ideální čas dostat se na poznávací zájezd do majestátního New Yorku. New York je metropolí, kterou by měl za život vidět každý člověk a pakliže jste dlouho šetřili na letenky a celkový pobyt, nyní je ta správná doba se do New York City vypravit. S leteckou společností Norwegian se v srpnu podíváte do New Yorku za senzačních 7 990 korun.

Autor: Andrés Nieto PorrasAutor: Andrés Nieto Porras

Dubaj – 5 277 Kč

Toužíte po opravdu luxusní dovolené, které se nic nevyrovná? Pak byste se měli vypravit do překrásné a přepychem přeplněné Dubaje, kde budete jako ryba ve vodě. Letenky do tohoto skvostného místa jsou však obvykle velmi drahé, proto musíte „vychytat“ tu správnou dobu, kdy budou letenky levné. Nyní máte však skvělou šanci, neboť s leteckou společností Ukraine Airlines se do Dubaje podíváte za senzačních a takřka neuvěřitelných 5 277 korun, a to včetně zpátečního letu.

Gran Canaria – 1 890 Kč

Milujete přírodu a je pro vás důležitější než památky a ruch velkoměsta? Pak jsou přesně pro vás stvořeny Kanárské ostrovy. Na Kanárských ostrovech je prakticky neustále příjemné jaro, čili se nemusíte obávat tropických teplot a sluníčka, které neustále praží. Gran Canaria kromě dech beroucí přírody nabízí také krásné prostředí města a samozřejmě velmi malebné pláže a zátoky jako z katalogu. Na Gran Canaria se nyní podíváte za senzačních 1 890 korun, a to jedině s leteckou společností Norwegian.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Další letenky do 10 000,- Kč - kam poletíte vy? byl publikován 21. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...