Cestujte za poznáním, a to levně

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, srpen, léto, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Cestujte za poznáním, a to levně

Cestování je velmi oblíbenou aktivitou lidí po celém světě a jak je každý člověk naprosto rozdílný, tak právě cestování spojuje kontinenty a nejrůznějšími kultury napříč celým světem. Koho by také cestování nebavilo, když se jedná o aktivitu, při níž poznáváte nové oblasti, zkoušíte doposud nevyzkoušené, ochutnáváte nová jídla, užíváte si nic nedělání a unikáte ze svého stereotypu, který může být mnohdy velmi náročný, a to především psychicky. Dříve si cestovat mohli dovolit jen ti nejmajetnější jedinci, nicméně tyto doby jsou dávno pryč a nyní můžete poznávat a objevovat i vy, a to za tak nízké ceny, o kterých se vám ani nesnilo. Je lito Evropa, exotické oblasti nebo odlehlé krajiny, jež neznají civilizaci? Vydejte se do světa již nyní s levnými letenkami, které čekají na každém rohu.

Bali – 12 521 Kč

Toužíte poznat exotickou oblast, která jako vystřižená z pohlednice? Pak vás jistě nemůže nelákat překrásná Indonésie a konkrétně pak její nejkrásnější ostrov – Bali. Bali je hotovým rájem na zemi, který by měl alespoň jednou za život poznat naprosto každý člověk. Nekonečně dlouhé písečné pláže, smaragdově modré moře, palmy kam jen oko dohlédne, romantické bungalovy i luxusní hotely, levné ubytování a vynikající zdravé jídlo. To všechno a mnoho dalšího je Bali, které nyní můžete s letenkami od China Eastern navštívit za senzačních 12 521 korun.

Bangkok – 6 690 Kč

Dalším poutavým místem, které ročně navštíví desítky tisíc nadšených turistů, je rozhodně Bangkok. Hlavní město Thajska je podmanivé, rušné a opravdu lákavé, neboť v sobě snoubí krásu exotické země s ruchem velkoměsta. Z Bangkoku se navíc snadno dostanete do typických turistických oblastí, kde nechybí překrásné moře, bílý písek a vše, co k dokonalé a krásné dovolené patří. Do exotického Thajska se nyní můžete podívat za senzačních 6 690 korun, a to jedině s leteckou společností Gulf Air.

Autor: Thomas DepenbuschAutor: Thomas Depenbusch

Korfu – 1 890 Kč

Ne každý se chce vydat do exotické oblasti a obzvláště ne v létě, kdy je všude mnoho turistů. Využijte krásného a teplého počasí v Evropě a vypravte se na populární řecké ostrovy, které až do října slibují úchvatné počasí, teplé moře a jednoduše geniální podmínky pro pravou letní dovolenou. V srpnu se navíc můžete podívat na krásný ostrov Korfu, který je jedním z nejnavštěvo­vanějších míst Řecka. Letenky na ostrov Korfu vás navíc nyní vyjdou na neuvěřitelných 1 890 korun, a to pouze s leteckou společností Condor.

New York – 9 038 Kč

Neláká vás exotika, středomoří ani jiná oblast, kde byste se povalovali bezcílné u moře a oddávali se sladkému nicnedělání? Pak si nesmíte nechat ujít neuvěřitelně laciné letenky do nejnavštěvova­nějšího města Ameriky, kterým je samozřejmě majestátní New York. Za senzačních 9 038 korun můžete vidět legendární Sochu Svobody, podívat se do Central parku a ochutnat místní americké speciality. Letenky do New York City vás s leteckou společností Air Canada budou stát pouze 9 038 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Cestujte za poznáním, a to levně byl publikován 13. srpna 2016 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...