Amerika last minute? V červenci ano

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, nízkonákladové letenky, červenec, léto, amerika, usa

Sponzorované odkazy:

Amerika last minute? V červenci ano

Červenec je jako stvořený pro cestování všeho druhu. Zatímco v zimě se do každé vysněné destinace podívat nemůžete, léto je ideální pro navštěvování míst po celém světě. Pravdou je, že je v létě cestovatelská sezóna, proto můžete mít pocit, že jsou ceny zájezdů dost drahé, nicméně i přesto existují last minute letenky, díky kterým můžete cestovat po celém světě za skvělé a bezkonkurenční ceny. Tak na co ještě čekáte? Hurá do letadla a za dobrodružstvím, na které nikdy nezapomenete.

Skvělou volbou pro letní cestování je například Amerika. Pokud se chcete vyhnout davů evropských turistů a nechcete Čechy potkávat na každém rohu, pak se místo do Itálie nebo tolik oblíbeného Chorvatska vydejte napříč Spojenými státy Americkými, které vás naprosto uchvátí a navíc seženete nyní červencové letenky za senzační ceny. Inspirujte se a vydejte se na cesty ještě dnes.

Autor: faunggAutor: faungg's photos

New York – 10 545 Kč

Po návštěvě New Yorku touží snad naprosto každý člověk a obvykle i tací, kteří si na cestování příliš nepotrpí a nejraději navštěvují stále dokola ty typické a osvědčené destinace. New York je však městem, které by měl za svůj život navštívit opravdu každý člověk. Říkáte si proč? proč právě toto mrakodrapy přeplněné město? Protože New York je diametrálně odlišný od všech ostatních metropolí, najdete zde naprosto vše, po čem vaše srdce prahne, od moderního oblečení, luxusních hotelů, autentického jídla, až po přírodu v Central parku. Na návštěvu New Yorku nepotřebujete měsíce, postačí vám týden, abyste si prohlédli ty nejzajímavější pamětihodnosti a usoudili, že je město naprosto úchvatné a dech beroucí. Letenky do majestátního New Yorku vás s leteckou společností Air Berlin nyní vyjdou na senzačních 10 545 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých poplatků.

Florida – Miami – 10 660 Kč

Dalším naprosto impozantním místem, ze kterého budete doslova „paf“ je Miami. Florida je sama o sobě tak trochu rájem na zemi, a to už právě pro své nekonečné pláže, překrásný oceán, ve kterém se můžete koupat, potápět i surfovat ale také pro svoji přírodu a rozmanitost. Na jedné straně jsou zde květnaté kopce, palmy a zeleň, na straně druhé luxusní butiky, celebrity, majestátní hotelové komplexy a mnoho dalších krás, které vás nenechají chladnými. Miami je místo, kde můžete strávit třeba celé prázdniny a přesto nebudete mít dost. Líbit se zde bude i vašim dětem, proto se na Floridu můžete vypravit s celou rodinou. Cena letenek opět od Air Berlin je nyní skvělých 10 660 korun.

Autor: Corey BalazowichAutor: Corey Balazowich

Článek Amerika last minute? V červenci ano byl publikován 21. července 2016 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...