Leťte na Bali za 12 386 Kč

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, bali, ostrov

Sponzorované odkazy:

Leťte na Bali za 12 386 Kč

Stále jste se nerozhodli, kam se vypravíte na letní dovolenou? Pak byste se měli již konečně dostat ke konečnému výsledku nebo vám léto proklouzne mezi prsty a vy tak promeškáte šanci na odpočinek a poznání něčeho nového. Každý rok jste navštěvovali typické středomořské oblasti nebo okolí Jadranu? Pak byste pro letošek měli udělat změnu a využít neuvěřitelně akčních letenek letecké společnosti China Eastern, díky které se nyní můžete podívat do mnoha atraktivních oblastí za skvělé ceny. Nyní například letenka na překrásné Bali stojí úžasných 12 386 korun. Neváhejte a vydejte se na exotickou dovolenou na dech beroucí ostrov ještě dnes.

Bali je jedním z nejkrásnějších indonéských ostrovů, nacházející se na západě Malých Sund. Když se řekne Bali, většina lidí si automaticky představí naprostý ráj na zemi a přesně takový tento ostrov také je. Několika milionový ostrov je nejvíce obsazen přívrženci indonéské hinduistické menšiny, proto se hovoří o takzvaném balijském hinduismu. Fakt, že jsou místní občané značně věřící dokazuje množství památek, soch a jiných artefaktů, ať už historických nebo dobových, které se objevují napříč celým exotickým ostrovem. Bali je také znám jako ostrov umění a tance, proto zde tyto prvky objevíte na každém rohu. Místní občané jsou rovněž velmi nadaní a hudbu přímo milují. Turisty proto neustále uchvacují svým talentem a typickým indonéským tancem a hudbou, kterou si sami složí a zahrají na ručně vyrobené nástroje. Pokud dokážete toto umění ocenit, na ostrově budete jako ryby ve vodě a na zážitky budete velmi dlouho, ba dokonce celý život vzpomínat.

Autor: Thomas DepenbuschAutor: Thomas Depenbusch

Pokud se na ostrov budete chtít dříve či později vypravit, měli byste rozhodně něco vědět také o místních obyvatelích, kteří vás budou dennodenně obklopovat. Zatímco v některých oblastech turistického rázu jsou místní občané nepříliš přátelští a dokonce arogantní, zde se vám bude neuvěřitelně líbit. Místní občané jsou za turisty jednak velmi vděční, ale především mají ve své přirozenosti v povaze, chovat se vždy uctivě, přátelsky a přivítat vás s otevřenou náručí. Pokud vás obyvatelé Bali pozvou na oběd nebo pohoštění, nedivte se a jejich pozvání s klidem přijměte. Obyvatelé ostrova Bali uznávají tradiční rodinné hodnoty, proto mají několik dětí a tím přispívají k rozvoji ostrova a jeho růstu.

Co vás na ostrově Bali samozřejmě dostane na první pohled, je úchvatná příroda a oceán. Ten je zde průzračný, příjemně teplý a nechybí samozřejmě typické exotické palmy a mnoho rostlin, které jinde, než právě na Bali neuvidíte. Ubytovat se můžete v luxusním hotelovém komplexu s kompletním servisem anebo využijte menších bungalovů a typických romantických obydlí.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Leťte na Bali za 12 386 Kč byl publikován 10. července 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...