Nejlevnější letenky od Wizzair - kam se vydat v červnu?

Tagy:  dovolená, létání, levné letenky, akční letenky, evropa, léto, červen

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky od Wizzair - kam se vydat v červnu?

Červen je měsícem, kdy lidé již pomalu plánují letní dovolené a někteří se nemohou dočkat a letí ještě před hlavní letní sezónou. Výhodou červnových dovolených je fakt, že ještě nepotkáte tolik turistů a ubytování i letenky jsou podstatně levnější, než právě v červenci a srpnu. Pokud nechcete čekat už ani den navíc a rádi byste se podívali k moři nebo jen uskutečnili prodloužený víkend v jednom z krásných evropských měst, inspirujte se levnými letenkami od společnosti Wizzair a cestujte třeba dnes.

Wizzair není v leteckém průmyslu žádným nováčkem, ba naopak se jedná o renomovanou společnost, která má na trhu své jméno. Vyznačuje se nejenom komfortem, stabilitou a spolehlivostí, ale především levnými letenkami, které jsou mnohdy až směšné nízké. A právě proto je charterová společnost Wizzair tolik populární a vyhledávaná. Zapomeňte na placení předražených letenek a raději se pravidelně informujte u leteckého dopravce Wizzair, se kterým můžete cestovat doslova za hubičku. A kam to bude v červnu?

Nice za 1 369 Kč

V červnu již začíná pravá letní sezóna v přímořských letoviscích, proto se nemusíte obávat, že by vám snad u moře byla zima nebo by počasí nepřálo. Francie, Itálie, Řecko či Španělsko lákají svými prohřátými plážemi a krásnou modrou oblohou, díky které prožijete nezapomenutelné léto jak se patří. Vydejte se v červnu například do úchvatného francouzského přímořského města Nice, kde budete uchváceni promenádou podél vody, ale také nonšalantností a elegancí, která je pro Francii naprosto typická. Letenky se společností Wizzair vás nyní do města Nice vyjdou na senzačních a bezkonkurenčních 1 369 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Athény za 2 345 Kč

Pokud milujete nejenom nekonečné pláže, moře a typické dovolenkové prostředí, ale rovněž si potrpíte také na kulturu, památky a dějiny jakožto takové, pak byste se měli podívat do Řecka, a to rozhodně ne pouze jednou za život. Řecko patří k nejstarším územím na světě a proto má svoji nezaměnitelnou historii a pamětihodnosti, které vám učarují během několika málo sekund. Využijte akčních letenek od Wizzair a vypravte se ještě dnes do krásného města Athény, kde spatříte na vlastní oči tisíce let staré památky. Následně můžete pokračovat do přímořského letoviska a užít si letní dovolenou na pláži.

Barcelona za 2 812 Kč

Dalším naprosto impozantním městem Evropy je samozřejmě Barcelona, jež je jedním z nejúchvatnějších měst Španělska a stejně tak naprosto celé Evropy. K Barceloně se váže především historie a tvorba významného umělce Gaudiho, který zde vystavěl překrásnou stavbu Sagrada Familia, ale také netradiční parky a Vilky. Pokud vás Barcelona nepřestává fascinovat, navštivte ji nyní za skvělých 2 812 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Nejlevnější letenky od Wizzair - kam se vydat v červnu? byl publikován 14. června 2016 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...