Last minute červnové letenky

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, léto, letní dovolená, cestování

Sponzorované odkazy:

Last minute červnové letenky

Červen je plný letních zájezdů a především možností jak cestovat a poznávat nové krajiny a doposud neobjevená a neprozkoumaná místa. Cestování ovšem něco stojí a pokud nevyděláváte miliony, pak se pravděpodobně snažíte alespoň trochu šetřit a cestovat výhodně. Podívejte se na aktuální nabídku akčních letenek, díky kterým se do zemí nejenom Evropy, ale celého světa podíváte bopravdu za bezkonkurenční ce­ny.

Lanzarote – 1 900 Kč

Velmi oblíbenou turistickou destinací jsou nejenom v letních měsících Kanárské ostrovy, které ročně navštěvují destíky tisíc natěšených turistů z celého světa. Češi Kanárské ostrovy milují především pro jejich nezaměnitelnou krajinu a zvířata, která zkrátka nikde jinde neuvidíte. Vydejte se na překrásné Kanárské ostrovy, konkrétně pak do oblasti Lanzarote již v červnu, a to za senzačních 1 900 korun. Cestujte s leteckou společností Condor a tyto levné letenky vás neminou.

Malta – 950 Kč

U společnosti Condor ještě chvíli zůstaneme, neboť letos opravdu nabízí exkluzivní zájezdy za naprosot bezkonkurenční ceny na trhu. Další úchvatnou nabídkou jedině v červnu jsou letenky na ostrov Malta, a to již za senzačních a neopakovatelných 950 korun, a to včetně zpátečního letu. Společnost Condor si je plně vědoma narůstající konkurence a proto se snaží poskytovat opravdu ty nejvýhodnější podmínky na trhu. Malta je navíc ostrovem, kde se bude líbit mladým lidem i starším párům a dokonce rodinám s dětmi.

Autor: Ted MurphyAutor: Ted Murphy

Alicante – 1 900 Kč

Přemýšlíte, do jaké destinace se vypravit letos a nechcete již, jako předešlé roky, navštěvovat Chorvatsko nebo Itálii? Pak je tou nejlepší volbou rozhodně Španělsko, a to konkrétně oblast Alicante, kde si přijde na své zaručeně každý cestující. Španělsko je velmi krásnou zemí, která je bohatá jak na přírodní památky, tak na historii a nechybí samozřejmě nekonečné pláže, průzračné moře a promenády v malebných městech. Alicantě můžete letošní červen navštívit již za skvělýchj 1 900 korun, a to jedině s leteckou společností Eurowings, nabízející stabilně velmi nízké ceny letenek.

Punta Cana – 6 890 Kč

Exotické oblasti se zpravidla navštěvují spíše v zimních měsících, nicméně nic vám nebrání v tom, vydat se za exotikou tisíce kilometrů daleko i v červnu. Ba naopak, touto dobou budou ceny zájezdů a především letenek podstatně levnější, proto pro vás návštěva Karibiku, Indonésie nebo Filipín bude v této době praktičtější a finančně úspornější. A kam se v červnu vypravit? Skvělou volbou je Dominikánská republika a její hlavní město Punta Cana, které vám učaruje jak krajinou, tak svojí obyčejností a vstřícným obyvatelstvem.

Autor: Dave BezaireAutor: Dave Bezaire

Článek Last minute červnové letenky byl publikován 12. června 2016 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...