Nejlevnější letenky na řecké ostrovy

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, řecko, řecké ostrovy, kréta, rhodos, korfu

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky na řecké ostrovy

Letní dovolená je prakticky za rohem a spolu s ní plány, kam se letos podíváte. Zda se chystáte jet sami s partnerem, s dětmi nebo s partou kamarádek je samozřejmě na vás, nicméně skvělou volbou jsou za každých okolností atraktivní řecké ostrovy. Na výběr jich máte hned několik a jedno je nad slunce jasné – nikdy vás nezklamou. Řecké ostrovy a ovšem i samotná pevnina jsou od května do října lákadlem pro turisty z celého světa, tak neváhejte a zarezervujte si ty nejlepší termíny již dnes. K rozhodování vám pomohou akční letenky, díky kterým Rhodos, Zakynthos nebo jiné řecké ostrovy navštívíte za neuvěřitelně nízké ceny.

Kréta za 1 950 Kč

Kréta je beze sporu tím největším středomořským ostrovem a vzhledem ke svojí izolaci na sebe váže mnoho bájí, mýtů a také historických souvislostí, které jsou zčásti založeny na pravdě a vlivem let poupraveny tak, aby byly zajímavé nejenom pro turisty, ale také pro místní děti. Kréta je ostrovem, kde již ve Starověku vládl král Minos, jež podle pověsti kraloval pevnou rukou a dokonce ve svém legendárním labyrintu věznil syna s hlavou býka. Tato část pověsti pravdivá pravděpodobně nebude, avšak fakt, že zde civilizace vznikla již tisíce let před Kristem, je vědecky podložený. Během návštěvy ostrova si tak užijete nejenom nekonečných západů slunce, písečné a oblázkové pláže a překrásné moře, ale také dech beroucí historii a nespočet památek, které ve vás zanechají nezapomenutelné zážitky, kvůli kterým se na majestátní Krétu budete chtít zase někdy podívat. Cena letenky na ostrov Kréta je nyní s leteckou společností Condor za senzačních 1 950 korun. Tak na co ještě čekáte?

Autor: Uoaei1Autor: Uoaei1

Rhodos za 1 650 Kč

Dalším velmi krásným a turisty z celého světa opěvovaným řeckým ostrovem je Rhodos. Tento o poznání menší ostrov je významný svoji panenskou malebnou krajinou, která přímo vybízí k podnikání mnoha výletů křížem krážem po celém ostrově. Pokud nejste typy lidí, kteří by chtěli jen celé dny ležet na pláži a chytat bronz, pak si na ostrově půjčte automobil nebo skútr a projezděte místní kopce skrz na skrz. Cena letenky na ostrov Rhodos vás nyní s leteckou společností TUIfly bude stát také 1 650 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Korfu za 950 Kč

Za zmínku a především za návštěvu samozřejmě stojí také další řecký ostrov, kterým je překrásné Korfu, což je druhý největší ostrov Jónském moři. Směsice řeckých ostrovů je proslavená, neboť místní krajina bere dech a moře je tak průzračné, že prakticky vidíte na dno. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv z nich, rozhodně neprohloupíte a užijete si dovolenou, na kterou jen tak nezapomenete. Na řeckých ostrovech si navíc užijete i jídlo, které je vynikající a lehce stravitelné, takže vám nehrozí kila navíc. Cena letenky na ostrov Korfu vás s leteckou společností Ryanair vyjde na senzačních 950 korun, což je nabídka, kterou nelze odmítnout.

Autor: StefanosKozanisAutor: StefanosKozanis

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Nejlevnější letenky na řecké ostrovy byl publikován 10. května 2016 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...