Letenky do Asie za 10 000? Ano, i tak lze cestovat

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, společnost, asie, duben

Sponzorované odkazy:

Letenky do Asie za 10 000? Ano, i tak lze cestovat

Letenky do evropských destinací a metropolí dnes již seženete za poměrně slušné peníze. Řím, Londýn, Amsterdam, Paříž, Vídeň nebo třeba Madrid tak navštívíte i za 500 korun. Větší problém pak skýtají letenky mim Evropu, které vás mohou vyjít i na desítky tisíc korun. Ovšem i zde platí, že pokud budete dobře hledat podaří se vám najít opravdu akční nabídky, díky kterým se do Asie podíváte i do 10 000 korun. Nevěříte? My jsme za vás pár takových skvělých tipů našli. Tak přestaňte přemýšlet o tom, kdy a kam odletět na dovolenou a jednoduše si jeďte užít zábavu a odpočinek.

Air Berlin – Singapur za 9 770 Kč

O letecké společnosti Air Berlin jste slyšeli již několikrát a jistě tomu tak nebude naposledy. Jedná se totiž o jednu z vůbec největších a nejznámějších aerolinek, které jsou na trhu desítky let a mají za sebou skvělé recenze a spoustu historie. Air Berlin jsou největším německým dopravcem a jedním z nejoblíbenějších ve světě. A možná právě proto vás napadá, že budou letenky opravdu velmi drahé. Není tomu tak, dokonce i tak věhlasný letecký dopravce nabízí letenky za nízké ceny, a to opravdu do celého světa. V dubnu se tak se společností Air Berlin podíváte do překrásného Singapuru, a to již za neskutečných 9 770 korun, což je cena, kterou opravdu nelze odmítnout.

China Eastern – Japonsko za 9 999 Kč

Japonsko je snem většiny turistů a rozhodně se není čemu divit. Právě do Japonska jezdí ročně desítky tisíc cestovatelů z celého světa, neboť se jedná o unikátní zemi, která je natolik jiná a svérázná, že ji jednoduše musíte vidět a zažít vše na vlastní kůži. Japonsko je vyhlášené svojí skvělou kuchyní, tradicemi tisíce let starými, ale také technologiemi, které dobývají celý svět, ostatně jako jiné asijské země. Využijte akčních cen letenek od společnosti China Eastern a vypravte se za překrásným prostředím a ruchem Tokia do Japonska ještě dnes. Cena letenky je pouhých 9 999 korun.

Autor: MarmontelAutor: Marmontel

Turkish Airlines – Malajsie za 9 982 Kč

V nabídce akčních letenek opět figuruje také turecký letecký dopravce Turkish Airlines, který je rovněž na trhu s letenkami spousty let a turisté na jeho skvělé služby, komfort a bezpečí nedají dopustit. Letecká společnost Turkish Airlines však zdaleka nepodniká pouze lety po Asii, ale do celého světa. Pokud jste si ji tedy oblíbili, můžete se za skvělé ceny podívat také do Ameriky nebo Austrálie. Pakliže vás ale v dubnu láká Asie, využijte skvělé nabídky a vydejte se za krásami Malajsie za skvělých 9 982 korun. Letadlo vás dopraví přímo do hlavního města státu, kterým je věhlasné Kuala Lumpur se svými moderními výškovými budovami a luxusními hotelovými komplexy.

Autor: gigileAutor: gigile

Článek Letenky do Asie za 10 000? Ano, i tak lze cestovat byl publikován 9. dubna 2016 v 23.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...