S Air China do celého světa za skvělé ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, air china, společnost

Sponzorované odkazy:

S Air China do celého světa za skvělé ceny

Leteckých dopravců je sice celá řada, ale zdaleka ne všichni vás mohou přepravovat po celém světě. Například typicky nízkonákladové a charterové společnosti se specializují zpravidla na lety po Evropě. S EasyJet, Wizzair a jinými se tak velmi lacino podíváte do Paříže, Říma nebo na Sardinii, ale těžko s nimi poletíte do Thajska, USA nebo do Austrálie. Většina lidí, kteří často cestují, si potrpí na určitou společnost, které jsou věrni a na kterou si za roky jejich služeb již zvykli. Výběr aerolinky by proto měl být podmíněn i tím, kam se hodláte dopravovat a jak často. Jestli některá letecká společnost splní vaše požadavky na cestování po celém světě, pak je to určitě Air China.

Air China jsou čínské národní vlajkové aerolinie, které vznikly již v roce 1988. Mají tedy značnou historii, avšak zdaleka nepatří k těm nejstarším společnostem na trhu leteckých služeb. Sídlem společnosti je přirozeně hlavní město Peking, kde má aerolinka svoji leteckou základnu a také flotilu. Air China je jednou z minima leteckých společností, které si mohly, díky vysokému kapitálu, dovolit podnikat cesty do více jak 30ti destinací již první rok svého vzniku. Tento rychlý start vynesl Air China na vrchol, kde se drží i doposud. Air China tak podnikala lety jednak vnitrostátní, ale také zahraniční, které se časem, vzhledem k expanzi firmy, zdály být složitější a nákladnější. Z těchto důvodu se Air China v roce 2007 stala prvotřídním členem asociace Star Allinace a za stejný rok přepravila na 35 milionů pasažérů. Nyní jsou kromě Pekingu základnami společnosti také Šangai a Chengdu, kde jsou rozmístěny letouny v počtu 200 kusů. V blízké budoucnosti má do flotily přispět dalších 60 kusů letounů a navíc očekávaný Boeing 787.

Autor: Barbara WilliAutor: Barbara Willi

Hong Kong za 10 627 Kč

Asie je krásným kontinentem, který v sobě skrývá mnoho nepoznaného a doposud neobjeveného a vzhledem k jeho rozmanitosti jej snad ani za jeden krátký život nemůžete poznat celý. Jedním z překrásných míst Asie je rozhodně Hong Kong, který je samostatnou autonomní jednotkou Čínské lidové republiky. Hong Kong je metropolí techniky, rozvoje, kultury a jednoduše všeho, co může několikamilionová oblast nabízet. Letenku do Hong Kongu od letecké společnosti Air China nyní seženete za skvělých 10 627 korun.

Maledivy za 7 899 Kč

Jak bylo již zmíněno, s leteckou společností Air China se opravdu podíváte do celého světa, a to i do exotických krajin jako jsou například Maledivy. Tyto ostrovy jsou doslova rájem na zemi, kde si odpočinete a načerpáte nové síly do dalších náročných časů. Vypravte se na nezapomenutelnou exotickou dovolenou již za super cenu 7 899 korun.

Autor: Mike BehnkenAutor: Mike Behnken

Článek S Air China do celého světa za skvělé ceny byl publikován 20. března 2016 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...