S KLM do celého světa

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, klm, air france, společnost

Sponzorované odkazy:

S KLM do celého světa

Cestování je aktivitou, které se můžete věnovat po celý rok a možná právě proto je tolik oblíbená. Zatímco některé sporty nelze provádět například v zimě nebo naopak v létě a spousta dalších zálib podléhá ročnímu období, na dovolenou či za poznávacím zájezdem se můžete vypravit v listopadu, v květnu i v červenci. V posledních letech se daly na ústup cesty osobním automobilem a autobusem a lidé „přesedlali“ na letenky a leteckou dopravu obecně. Jelikož jsou ceny benzínu a nafty čím dál dražší, ceny letenek neuvěřitelně klesají a vy se tak na dovolenou do zahraničí můžete podívat mnohdy za velmi směšné ceny. Letecká doprava je navíc neuvěřitelně bezpečná, rychlá a praktická, nicméně i zde platí, že byste se měli mít na pozoru a vybírat si pouze osvědčené společnosti, které vás do cílové stanice dopraví nejenom bezpečně, ale také komfortně a během letu vám zajistí tu nejlepší péči. Jednou z takových leteckých společností je KLM.

Autor: Jeff GunnAutor: Jeff Gunn

O KLM jste již jistě nejednou slyšeli, neboť se jedná o vůbec nejstaršího leteckého dopravce na světě. Nizozemská letecká společnost vznikla v roce 1919 a snad jako jediná aerolinie za dobu svého působení nezměnila svůj název. KLM je tak pod touto zkratkou známa již právě od 20. let 20. století. Do roku 2004 byla společnost vlastnictvím nizozemského státu, avšak ekonomická situace nedovolila zemi KLM dále provozovat, a tak určitý podíl koupila francouzská letecká jednička Air France. Tato koalice nechala vzniknout třetí největší letecké společnosti na světě. I přesto, že značnou část leteckého dopravce KLM dnes vlastní Air Fracne, i přesto může původní KLM vystupovat pod svým jménem a řídit svoji společnost tak, jako tomu bylo až do roku 2004. V leteckém světě se tak setkáte s nabídkami od Air France i KLM a někdy můžete narazit na spojení Air France-KLM, pod kterým společnost také vystupuje. KLM má stále svoji historickou základnu, kterou je nizozemské mezinárodní letiště Amsterdam Schiphol, odkud pravidelně létá až 100 letounů té nejvyšší kvality. Kromě špičkových leteckých strojů od Boeingu a Airbusu provozují i dálkové letouny MD –11, jejichž vlastnictvím se pyšní jen málo společností leteckého průmyslu.

San Francisco za 11 774 Kč

Letecká společnost KLM poskytuje letenky do celého světa, a to za velmi dobré ceny. Pokud budete pravidelně sledovat akční nabídky a last minute zájezdy, můžete narazit na opravdu výhodné ceny letenek, kterým lze jen těžko konkurovat. V aktuální nabídce najdete například zpáteční letenky do amerického San Francisca, a to již za senzačních 11 774 korun.

Peking za 10 402 Kč

Další bezkonkurenční nabídkou jsou letenky do čínského hlavního města Pekingu. Pokud se rozhodnete letět ještě v březnu, vyjde vás zpáteční letenka se všemi letištními poplatky na skvělých 10 402 korun, což je nabídkou, kterou lze jen velmi těžko odmítnout.

Článek S KLM do celého světa byl publikován 7. března 2016 v 19.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...