3x letenky do 10 000,- Kč do celého světa

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, leden, amerika, usa, maledivy, oceán, brazílie

Sponzorované odkazy:

3x letenky do 10 000,- Kč do celého světa

Cestování je velmi příjemnou zálibou téměř každého člověka na planetě. Díky poznávání nových krajin se vymaníte z každodenního stereotypu, odpočinete si a načerpáte energii, strávíte čas s partnerem nebo svými nejbližšími a přáteli, na které běžně nemáte moc čas a koneckonců, koho by nelákalo trávit alespoň nějaký čas na pláži a u moře, které naše země postrádá nebo se kochat krásou nekonečně vysokých budov, které v České republice rovněž nenajdete. Cestování nikdy nebylo příliš lacinou záležitostí a obzvláště ne v případě letecké dopravy. Dnes je ale vše jinak a vy můžete cestovat doslova po celém světě do 10 000 korun. Nevěříte? Pak se přesvědčte!

Chicago za 8 648 Kč

Chicago, přezdívané také větrné město je třetím největším městem Spojených států amerických, a to hned za New Yorkem a Los Angeles. Přesto, že jsou všechna tato velkoměsta neuvěřitelně krásná a impozantní, každé je diametrálně odlišné. Chicago se pyšní nejenom moderními mrakodrapy, ale také spoustou zeleně, což jej dělá přírodnějším a komfortnějším pro život samotný. Město se také nachází na okraji jezera, proto nabízí nespočet možností, jak trávit čas u vody nebo rybařením. Pokud chcete krásu Chicaga poznat na vlastní oči, pak se s Air France vydejte do vzduchu již nyní, neboť jsou letenky za pouhých 8 648 korun.

Autor: Tony WebsterAutor: Tony Webster

Brazílie – Sao Paulo za 9 825 Kč

Brazílie je pravděpodobně tou nejvěhlasnější oblastí temperamentní Jižní Ameriky a láká neuvěřitelné množství turistů. I když se jedná o poměrně nebezpečnou zemi, kde byste se v nočních hodinách neměli sami příliš potulovat, její nekonečné písečné pláže, vynikající jídlo, přátelské místní obyvatelstvo a spousta živé hudby a zábavy jakožto takové, vás jednoduše donutí trochu „hazardovat“. Do krásného Sao Paulo se nyní můžete, s leteckou společností KLM, podívat za senzačních 9 825 korun.

Maledivy za 8 290 Kč

Máte už plné zuby všeho toho stresu a nervozity, která vás dennodenně obklopujete nejenom v zaměstnání, ale už i doma? Pak si rozhodně potřebujete odpočinout a nedělat vůbec nic, kromě polehávání na pohádkově krásné pláži a popíjení kokosových drinků. Není tomu tak dlouho, co si dovolenou na Maledivách mohl dovolit jen opravdu bohatý člověk. Doby se ale mění, letenky jsou čím dál levnější a tím pádem i luxusní místa o to dostupnější. Nyní totiž, od letecké společnosti Lufthansa, seženete akční letenky na úchvatné ostrovy Indického oceánu, již za neuvěřitelných 8 290 korun, což je tak lákavá nabídka, kterou jednoduše nelze odmítnout.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 3x letenky do 10 000,- Kč do celého světa byl publikován 8. února 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...