Láká vás Asie? Poznejte ji s levnými letenkami

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, leden, únor, exotika, akční letenky, asie

Sponzorované odkazy:

Láká vás Asie? Poznejte ji s levnými letenkami

Asie je pro mnoho Čechů velmi lákavým kontinentem a nelze se divit, neboť je natolik diametrálně odlišný, že by byl skoro hřích jej nenavštívit. Zatímco Evropané obecně mají renesanční, gotickou, barokní či romantickou architekturu, v Asii obdobní stavby nenajdete. Většina Evropanů vyznává křesťanskou víru, v Asii převládá budhismus, hinduismus, islám a jiná náboženství, jež jsou opět naprosto odlišná. Co se pokrmů týče, pizzu, hamburgery a dokonce knedlíky v Asii najdete, nicméně typická je pro tento kontinent Čína, spousta koření, maso a zelenina. Ať už se nad rozdíly mezi Evropou a Asií zamyslíte z jakéhokoliv úhle, téměř vždy najdete nespočet rozdílů, které jistě stojí za důkladnější prozkoumání a srovnání. Láká vás Asie a její taje? Pak využijte akčních letenek a cestujte ještě dnes, a to za skvělé ceny.

Čína za 11 113 korun

Nejlidnatější země světa na vás může působit tak trochu chaoticky, neuspořádaně a samozřejmě přelidněně. Co je ale nepopiratelné, je fakt, že je plná nejnovějších technologií a vymožeností, které jsou v zemi běžné, zatímco u nás doposud neznámé. Čína se také pyšní tisíce let starou kulturou, která dala vzniknout tradiční čínské kuchyni, kultuře jakožto takové a historickým památkám, které rozhodně stojí za nejednu fotografii. Za zmínku stojí hlavní město Peking, překrásná a dějinami protkaná Shaghai, Autonomní oblast Hong Kong a mnoho dalších míst, která vás uchvátí na první pohled. Poznejte krásy majestátní Číny ještě dnes, a to za senzačních 11 113 korun, jedině s leteckou společností Air France.

Autor: Dennis JarvisAutor: Dennis Jarvis

Moskva za 5 350 korun

Součástí Asie je také impozantní Rusko, jež je rozmanitost sama. Na jedné straně představuje ohromnou chudobu, na straně druhé luxus, bohatství, lesk a třpyt. Zatímco v Čechách a na Moravě převládají střední třídy, Rusko je prakticky nemá. Ať už se chcete podívat na zasněženou a drsnou Sibiř, poznat krásy nedotčeného Uralu nebo prozkoumat památky hlavního města – Moskvy, vypravte se ještě dnes, neboť jedině v únoru seženete letenky od aerolinie Eurowings za skvělých 5 350 Kč.

Emiráty za 4 890 korun

Asie, to není jen miliardová Čína nebo monstrózní Rusko. K tomuto kontinentu se hrdě hlásí také například Arabské Emiráty, které jsou skvělou volbou pro dovolenou, a to nejenom v letních měsících. Vzhledem k tomu, že je v Emirátech prakticky po celý rok léto a teploty jsou více než uspokojivé, můžete se na luxusní dovolenou vypravit již dnes. Emiráty vám nabídnou přepych se vším všudy a pokud si potrpíte na luxusní ubytování, do detailu promyšlené venkovní scenérie, vynikající jídlo, zajímavé památky a módu, pak jsou SAE tím pravým místem přesně pro vás. V únoru navíc seženete letenky od letecké společnosti Sun Express již za senzačních 4 890 korun.

Nejlevnější letenky nabízí „pelikan.cz:www.pelikan.cz

Článek Láká vás Asie? Poznejte ji s levnými letenkami byl publikován 4. února 2016 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...