4 tipy, kam odletět na Vánoce

Tagy:  létání, dovolená, exotika, pobyt, zájezd, vánoce, svátky

Sponzorované odkazy:

4 tipy, kam odletět na Vánoce

Jakmile nastane prosinec, lidé se automaticky začnou stresovat kvůli blížícím se svátkům Vánočním. Nakupují dárky horem dolem a zaplavují dennodenně nákupní centra, v supermarketech si dělají zásoby jako by snad mělo dojít ke konci světa a nemluvě o všem tom chaosu, který v prosinci prostě každý rok zavládne. Pokud si v tomto ruchu vyloženě nelibujete, pak předvánoční období jednoduše nemáte moc v lásce. Samotné svátky Vánoční pak uplynou jako voda a vy si říkáte, proč je vždy kolem Vánoc takové „dusno“. Chcete se tomuto stresu vyhnout a užít si svátky opravdu v klidu a pohodě? Pak se vydejte na exotickou dovolenou, kde vám nervózně nakupující rodiče nehrozí.

Pojem exotická dovolená je, především v očí většiny Čechů, spojována s karibskými nebo indonéskými oblastmi, kde jsou neustálé trop, písečné pláže a samozřejmě nechybí průzračný oceán. Exotitu lze však pojmout mnoha způsoby a záleží pouze na vás, jak se na ni budete dívat. Exotické je totiž vše, co je netradiční a netypické. Exotická dovolená proto může být považována i jako pobyt na Akrtidě.

Brazílie za 10 782 Kč

Brazílie je jedním z nejkrásnějších jihoamerických států a není se čemu divit, že láká tolik turistů. Kromě krásného prostředí, typických dlouhých pláží a kokosových palem je totiž Brazílie plná temperamentu, zajímavých lidí, vynikajícího jídla a samozřejmě nekonečné zábavy. Chcete-li na Vánoce zažít opravdovou party se vším všudy, vydejte se s leteckou společností do Ria de Janeiro, a to již za senzačních 10 782 korun.

Autor: Bert KaufmannAutor: Bert Kaufmann

Chicago za 8 709 Kč

Snad od útlého dětství sníte o tom, že se jednoho krásného dne musíte podívat do Spojených států amerických a na vlastní oči poznat onen americký sen? Pak byste měli využít opravdu akčních letenek od letecké společnosti Air Berlin a vypravit se do majestátního Chicaga, které nyní spatříte za úžasných 8 709 korun.

Hong Kong za 9 653 Kč

Za velmi exotickou oblast lze rozhodně, alespoň v našich očích, považovat Čínu. Tato země je natolik odlišná, že vám nebude stačit jeden týden na její poznání. Lidé zde mají naprosto jinou mentalitu, jiné hodnoty a preference, překvapí vás také kultura, stravování a naprosto vás nadchne čínská architektura. Chcete-li poznat čínské velkoměsto se vším všudy, vydejte se s aerolinií Cathay Pacific do Hong Kongu, a to za super cenu 9 653 korun.

Dominikána za 8 290 Kč

Dominikána a Dominikánská republika nejsou totožnou oblastí, nicméně jejich krása je srovnatelná. Dominikána je o poznání menším ostrůvkem, kde je neuvěřitelný klid, překrásná flóra, průzračný oceán a touto dobou krásné teplo. Chcete Vánoce strávit na pláži vedle kokosových palem? Pak se vydejte do oblasti Punta Cana již za skvělých 8 290 korun.

Článek 4 tipy, kam odletět na Vánoce byl publikován 1. prosince 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...