Nejlevnější letenky od Student Agency

Tagy:  létání, dovolená, cestování, listopad, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky od Student Agency

Cestování je v dnešní době již značně dostupnou záležitostí, které se může věnovat prakticky každý. Zatímco v dávných dobách se na dovolenou podívala jen vyvolená hrstka lidí, dnes si ji mohou dovolit studenti bez peněz, senioři a spousta dalších lidí i sociálně slabších rodin. Co bývá na celém cestování obvykle tím nejdražším, jsou letenky, které vám, díky své vysoké ceně, mohou snadno dovolenou znemožnit nebo překazit. Pokud se ale budete soustředit na ty levné, pak můžete navštěvovat krásná zahraniční místa za super ceny.

Leteckých dopravců, kteří vám nabídnou opravdu levné letenky je již dnes několik a mezi ty nejznámější a beze sporu nejoblíbenější patří rozhodně zahraniční společnost Student Agency, která se specializuje nejenom na opravdu levné letenky, ale obecně na laciné cestování. Pakliže podnikáte, alespoň někdy, cesty mezi městy, pak jste možná již měli tu čest jet s autobusem Student Agency, který v ceně opravdu levného lístku nabízí neskutečný nadstandard. Rádi byste vycestovali ještě v listopadu? Pak se podívejte, do kterých zemí tento měsíc můžete letět nejlevněji.

Miláno za 749 korun

Jedna z vůbec největších italských metropolí je turistickým cílem především v tomto předvánočním období. Jestli totiž někde najdete největší koncentraci všemožných obchodů s módou, doplňky a šperky, pak je to právě Mekka módy – Miláno. Ve městě jsou navíc aktuálně neuvěřitelné slevy, takže kousky od světových návrhářů pořídíte za super ceny, ke kterým byste se u nás jen těžko dostali. Využijte akce od Student Agency a zaleťte si na nákupy do Milána za senzačních 749 korun.

Paříž za 1 166 korun

Návštěva Paříže je jakousi klasikou, kterou by měl za svůj život každý, alespoň jednou, absolvovat. Pokud prostě chcete vycestovat do některého z evropských měst a užít si prodloužený víkend nebo několikadenní pobyt, Paříž je vždy ideální volbou, co vás nezklame. V tomto adventním období se navíc můžete těšit na vánoční výzdobu, trhy a spoustu drobností, co vás potěší. Letenky vás v listopadu budou stát skvělých 1 166 korun, a to jedině od letecké společnosti Student Agency.

Vídeň za 599 korun

Jestli je některá destinace úžasnou ,,cílovkou" před Vánoci, pak je to beze sporu překrásné město Vídeň. Rakouské hlavní město se pyšní spoustou historických památek, krásnou architekturou a teď i Vánočními trhy, kde pořídíte suvenýry, místní dobroty a spoustu dalších věcí, které lze věnovat svým nejbližším pod stromeček. Letenky do Vídně od Student Agency navíc stojí v listopadu pouhých 599 korun, což se vskutku vyplatí.

Článek Nejlevnější letenky od Student Agency byl publikován 27. listopadu 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...