Amerika 3x jinak s akčními letenkami

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, amerika

Sponzorované odkazy:

Amerika 3x jinak s akčními letenkami

Podívat se alespoň jednou do impozantní Ameriky je snem téměř každého člověka. Tento kontinent se člení na Severní, Střední a Jižní Ameriku, přičemž všechny oblasti jsou diametrálně rozlišné. Střední a Jižní Amerika jsou si velmi podobné, nicméně USA a Kanada mají naprosto jiný druh obyvatelstva, kultury a celkového založení. Když se řekne Amerika, je proto vhodné vždy upřesnit, o jakou oblast se jedná, neboť je rozdíl, za se chcete vypravit do Los Angeles nebo navštívit Kolumbii. Ať už se chystáte tam či onam, jedno je jisté. V říjnu seženete letenky za senzační ceny, proto vašemu cestování nebude stát již nic v cestě.

USA – Salt Lake City za 12 302 Kč

Amerika není pouze o mrakodrapech, ohromných nákupních centrech a typických fast foodech, ale také o krásných oblastech, které mají turistům rozhodně co nabídnout. Poku netoužíte po ruchu velkoměsta v podobě New Yorku nebo Chicaga,ale jste spíše sportovního zaměření, nebojíte se zimy a preferujete zimní sporty, pak se prostě musíte vydat do Salt Lake City, což je město v USA, kde se, mimo jiné, konala i zimní olympiáda. Zde si užijete nejenom zimních sportů, ale také krásné turistiky v horách a mnoho dalšího, proto co rozhodně stojí majestátní Salt Lake City navštívit. Letenky vás nyní vyjdou na super cenu 12 302 korun, a to jedině s aerolinkou Delta Airlines.

Autor: Adriano Aurelio AraujoAutor: Adriano Aurelio Araujo

Mexiko za 10 320 Kč

Na planetě Zemi snad neexistuje člověk, který by neznal Mexiko nebo alespoň netušil, kde se nachází. Nejenom, že se jedná o největší stát Střední Ameriky, ale rovněž je to velmi významná země s nejlidnatějším městem světa. Konkrétně se jedná o Mexico City s počtem obyvatel okolo neuvěřitelných 20 milionů. Mexiko je jakousi spojnicí mezi Severní a Jižní Amerikou a často je Američany ze severu považováno za méněcenné. Země je však bohatá na svoji úrodu, přírodní bohatství a především na překrásné prostředí, kde můžete strávit nerušenou exotickou dovolenou. Nutno zmínit také mexickou kuchyni, která je populární na celém světě. Letenky do Mexika nyní seženete u letecké společnosti American Airlines za super cenu 10 320 korun.

Brazílie za 11 846 Kč

Jižní Amerika se může pyšnit spoustou velmi významných zemí, které jsou proslulé jak svým temperamentem, tak překrásnými památkami a vynikající kuchyní. Peru a dávní Májové, Venezuela a Miss Universe, Kolumbie a nekonečné pláže. To vše a mnohem více je nespoutaná Jižní Amerika. Jedna země mezi nimi však trochu vyčnívá, a to je samozřejmě Brazílie. Sice v zemi neustále stoupá kriminality, což značně omezuje turismus, nicméně i přesto je zde přátelské prostředí, majestátní karnevaly, písečné pláže, sluníčko a jednoduše ráj na zemi, proto který se vyplatí i trochu riskovat. Do Brazílie můžete ještě v říjnu odletět za 11 846 korun, a to jedině s aerolinií Air France.

Článek Amerika 3x jinak s akčními letenkami byl publikován 28. října 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...