Lákají vás dálky? 3 místa, kam můžete letět levně

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Lákají vás dálky? 3 místa, kam můžete letět levně

Zkuste se alespoň na chvíli zamyslet nad tím, kolik lidí znáte, kteří neradi cestují a jestli se někdo takový ve vašem okolí vůbec vyskytuje. Po pár minutách urputného přemýšlení pravděpodobně přijdete na to, že nikoho takového neevidujete, neboť zatímco každého baví něco jiného, cestování je zkrátka koníčkem, který naplňuje drtivou většinu lidí na celém světě. No a není se čemu divit. Poznávat nová místa, objevovat odlišné krajiny a seznamovat se s diametrálně odlišnými lidmi je přeci neuvěřitelně zábavné a naplňující. Pakliže byste v říjnu chtěli vystoupit ze svého stereotypu a alespoň na chvíli se podívat za hranice naší vlasti, nechte se inspirovat levnými letenkami, díky kterým se za super ceny podíváte do celého světa.

Tokio za 10 478 Kč

Jestli si lze představit naprosto odlišnou zemi od té naší, pak je to rozhodně Japonsko, které je svojí diferencí neuvěřitelně půvabné a rozmanité. Nejenom, že je od České republiky vzdáleno tisíce kilometrů, ale podobnosti byste hledali jen velmi těžce. Japonsko se pyšní naprosto jinou architekturou, kulturou, obyvatelstvem, kuchyní a tradicemi, které jsou zakořeněny tisíce let zpátky. Je tedy naprosto přirozené, že právě Evropany Japonsko tolik přitahuje a fascinuje. Ať už se chcete ubytovat v menší vesničce a poznávat krásy krasického Japonska nebo naopak toužíte po ruchu metropole, pak využijte akční nabídky letenek do Tokia, které nyní seženete za senzačních 10 478 korun, a to od letecké společnosti Finnair.

Autor: Paolo GambaAutor: Paolo Gamba

Martinik za 9 975 Kč

V České republice již nějaký ten pátek vládne velmi chladné počasí a teplé dny jsou v nedohlednu. Ba naopak se můžeme těšit ne pořádné mrazy, deště a jednoduše takové podmínky, které nejsou příliš oblíbené. Přijde vám, že od letní dovolené už uběhlo strašně moc dní anebo jste se bohužel letos za hranice nestihli podívat? Pak si s říjnovým počasím poraďte po svém a vydejte se do prosluněného Karibiku, a to konkrétně na překrásný ostrov Martinik, kde vás přivítá hotový ráj na zemi. Cena letenky je se společností Air France neuvěřitelných 9 975 korun.

Los Angeles za 11 671 Kč

Amerika je snem téměř každého mladšího člověka, neboť pro většinu představuje jakýsi sen. Zamilovali si ji především studenti, kteří čím dál častěji podnikají cesty za prací nebo studiem právě do Spojených států amerických. Pakliže i vás USA neuvěřitelně táhne a chtěli byste tyto končiny navštívit alespoň jednou, pak neváhejte a vsaďte na letenky od American Airlines, které vás do úchvatného a majestátního Los Angeles, nebo-li města andělů dopraví již za 11 671 korun.

Článek Lákají vás dálky? 3 místa, kam můžete letět levně byl publikován 24. října 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...