Nejlevnější letenky po celé Evropě

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, easy jet, wizzair, student agency

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky po celé Evropě

Cestování je snad nejpopulárnějším koníčkem všech lidí na celém světě a opravdu existuje jen hrstka těch, kteří by s čistým svědomím mohli říct, že je toulky po planetě Zemi nebaví nebo nenaplňují. Pakliže bojujete s každodenním stereotypem a občas už nevíte, kudy kam, potřebujete změnu a alespoň na pár dní jednoduše vypnout, měli byste se zaměřit na nejlevnější letenky po celé Evropě, díky kterým se podíváte do oblíbených velkoměst, turistických letoviscích, ale také do míst takřka panensky nedotčených. A kde levné letenky sehnat?

Létejte nízkonákladově

Pokud jako první otevřete nabídku významných leteckých společností jako je Lufthansa, KLM nebo i ČSA, pravděpodobně na nic extra levného nenarazíte, ba naopak na vás budou čekat letenky, které se jako akční jenom tváří a nebo naopak vyzdvihují svoji dokonalost a nadstandardní přístup. Chcete-li létat opravdu za hubičku, pak samozřejmě nemůžete počítat s luxusem, nicméně let trvá pár hodin a ušetřené peníze za to opravdu stojí. Na co se tedy zaměřte, jsou nízkonákladové a charterové společnosti, které jsou sázkou na jistotu. Patří k nim již několikrát zmiňovaná aerolinka Easy Jet, Wizzair, Student Agency a mnoho dalších menších společností, které na všemocném internetu jistě dohledáte.

Autor: Anyul RivasAutor: Anyul Rivas

Do Říma za 684 korun

Pakliže budete sledovat pravidelné nabídky a akce nízkonákladových leteckých společností, pak vám jistě neunikne opakující se vzorec, a to ten, že nejčastěji nabízejí cesty do evropských metropolí. Obzvláště na podzim můžete létat neuvěřitelně lacino, neboť v této roční době lidé cestují o poznání méně, než na jaře nebo v létě a také v zimě, kdy je zase lákají hory nebo exotika. Říjen a listopad jsou pro turistiku tak trochu okurkovou sezónou, čehož byste měli využít. Podívejte se například na stránky aerolinky Easy Jet, která nyní přichází s neuvěřitelnou nabídkou v podobě akčních letenek do Říma, za které nyní zaplatíte úžasných 684 korun. Neváhejte proto a vydejte se vstříc dobrodružství do krásné a temperamentní Itálie.

Stockholm za 1 332 korun

Kam jsou letenky o něco dražší je například Skandinávie, která je obecně považována za dražší destinaci a dovolená zde není příliš levná. Pakliže vás ale od pradávna láká nevšední architektura, čistota a zdravá strava Stockholmu, pak se nenechte vybízet dvakrát a vypravte se do majestátního hlavního města Švédska již za skvělých 1 332 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Článek Nejlevnější letenky po celé Evropě byl publikován 18. října 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...