Nový Zéland - Auckland s Air China za 16 158 Kč

Tagy:  létání, dovolená, air china, nový zéland, říjen, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Nový Zéland - Auckland s Air China za 16 158 Kč

V tomto ročním období si krásného letního počasí v Evropě již bohužel neužijete, proto budete muset za sluníčkem vyrazit o něco dál. Záleží pouze a jenom na vás, jestli se vypravíte na eurovíkend a s mořem a plážemi se přivítáte zase za rok anebo budete poznávat končiny jiných kontinentů, které jsou od Evropy tak moc rozdílné. V říjnu na vás čeká neuvěřitelná spousta akčních letenek a pokud se chcete vypravit za oceán ještě v říjnu, létejte s Air China, která vás dopraví na krásný Nový Zéland za senzačních 16 158 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Autor: reurinkjanAutor: reurinkjan

O Air China

O letecké společnosti Air China pravděpodobně neslýcháte tak často, jako o jiných aerolinkách,a to z jednoho prostého důvodu. Firma se totiž specializuje spíše na lety v Asii, proto je pro Evropany méně atraktivní a méně obvyklá. To ovšem neznamená, že by snad byla o to méně kvalitní, ba naopak. Aerolinka Air China se na leteckém trhu vyskytuje od roku 1988, brzy tedy oslaví své 30-leté výročí, které za sebou nechává jen samá pozitiva a skvělé recenze. Druhá největší čínská letecká společnost se sídlem v hlavním městě, čili v Pekingu, byla již od samého začátku velmi dobře finančně zajištěna. Zatímco jiné aerolinky na svůj rozlet čekají dlouhé roky, Air China již v roce vzniku podnikala lety do 30ti destinací a byla vybavená, na tu dobu, těmi nejlepšími letouny. O tom, že má Air China stále úspěch svědčí také fakt, že se v roce 2007 stala právoplatným členem americké star alliance, která zastřešuje vůbec ty nejprestižnější letecké společnosti na světě. Létejte s Air China a zažijete komfort, příjemné a profesionální vystupování a především bezpečný let, ať už se rozhodnete cestovat kamkoliv.

Na Nový Zéland za pár korun

Nový Zéland je doslova rájem na zemi a pro nás Čechy něčím naprosto nepochopitelným a senzačním. Jestli si lze představit čistou přírodu, nedotčené památky, spoustu zeleně a vody, pak je to právě Nový Zéland, jež působí tak trochu jako outsider. Již samotná Austrálie je od okolního světa tak nějak odstřižena a Nový Zéland je ještě o něco osamocenější. Pro Evropany je fascinující už to, že zatímco tady je mráz a teploty pod nulou, na Novém Zélandu svítí sluníčko a lidé se mohou opalovat a surfovat na vlnách. Pokud tedy chcete utéct od aktuálního počasí, Nový Zéland je skvělou volbou. Tato půvabná země je skvělým útočištěm pro všechny, co milují přírodu a její úkazy, neboť právě zde je flóra nejčistší a nejpanenštější. Využijte akční nabídky od letecké společnosti Air China a vydejte se na překrásný Nový Zéland již za senzačních 16 158 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Nový Zéland - Auckland s Air China za 16 158 Kč byl publikován 7. října 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...