Zářijové letenky od Wizzair

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, wizzair

Sponzorované odkazy:

Zářijové letenky od Wizzair

Září je naprosto skvělým obdobím pro cestování. Jednak se můžete vypravit na last minute nebo last moment dovolenou, kterou jste nestihli absolvovat přes léto či proto, že jste chtěli značně ušetřit a stejně tak si můžete naplánovat eurovíkend s partou přátel nebo romantický pobyt se svým partnerem. Výhodou zářijového cestování je fakt, že je podstatně levnější, než kdybyste se rozhodli vzít si dovolenou v letní sezóně. Chcete se ještě letos vykoupat ve středozemním moři, rádi byste navštívili v září Louvre nebo Koloseum? Pak se podívejte na akční letenky od společnosti Wizzair, díky kterým může cestovat za dobrodružstvím opravdu každý.

Wizzair je nízkonákladovou společností, která se na trhu s letenkami objevuje již nějaký ten pátek a nutno podotknout, že stále stoupá na oblibě cestujících. Její neuvěřitelnou výhodou je, že nabízí levné letenky do oblíbených destinací, kam se rádi podívají nejenom Češi, ale lidé z celého světa. Wizzair vás sice nevezme do Malajsie nebo Japonska ani New Yorku, za to si prakticky za hubičku zaletíte do Milána, na Sardínii, do Paříže, na řecké ostrovy nebo třeba do Litvy a Lotyšska. Kam je libo podívat se v září? Nechte se inspirovat zářijovými letenkami od Wizzair a leťte ještě dnes.

Autor: Jose HidalgoAutor: Jose Hidalgo

Miláno za 799 Kč

Miláno je bezesporu jedním z nejnavštěvo­vanějších evropských měst. Sice svým návštěvníkům nenabízí tolik historických okamžiků a architektury jako jiná města, ale pyšní se něčím zcela jiným a tím je láska k módě a všemu, co je s ní spojeno. Jestli někde potkáte nejvíce světových návrhářů, modelek a s módou propojených lidí, pak je to právě v tomto několikamilionovém italském velkoměstě. Miláno je skvělým místem pro nakupování, ale také pro zážitek v podobě luxusní módní přehlídky. Do Milána se nyní s Wizzair podíváte za exkluzivních 799 korun.

Stockholm za 812 Kč

Když se řekne Skandinávie, většině se vybaví chlad, zima, čisto a neuvěřitelná krása. A přesně takové je i hlavní město Švédska. Místní obyvatelé jsou neuvěřitelně kultivovaní a své země si váží, což se na jejím vzhledu podepisuje. Ve Stockholmu nenajdete špinavé zastávky MHD, povalující se odpadky na chodníku ani jiné nepříjemnosti. Naopak se můžete těšit na vstřícné občany, skvělé jídlo, nevšední architekturu a zábavu. Do Stockholmu se nyní s aerolinkou Wizzair podíváte již za skvělých 812 korun.

Paříž za 999 Kč

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na majestátní Paříž, která je zkrátka perlou evropských měst. Kdo alespoň jednou za život nebyl v Paříži, ten jako by nežil. Hlavní město Francie je právem pyšné na svoje památky, úzké romantické uličky a pověst nejkrásnějšího města planety. A že jste ještě neměli tu možnost se do Paříže podívat? Pak neváhejte a vydejte se ještě dnes, neboť vás letenky od Wizzair vyjdou na pouhých 999 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Zářijové letenky od Wizzair byl publikován 27. září 2015 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...