Kazachstán – Almaty za 6 139 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, kazachstán, almaty

Sponzorované odkazy:

Kazachstán – Almaty za 6 139 Kč

Téměř každá záliba se vám jednoho dne může zprotivit nebo vás jednoduše přestane bavit. Jakmile sesbíráte spousty známek, upletete dostatek svetrů nebo zaplníte album pohlednicemi, začnete se zajímat o něco jiného. Nesmírnou výhodou cestování je, že je prakticky nemožné, abyste za svůj krátký život navštívili všechna místa a dospěli tak k názoru, že už vás cestování nenaplňuje. Pakliže také patříte k těm milovníkům, kteří rádi poznávají nová místa a žádná výzva pro ně není k zamítnutí, pak využijte akční nabídky od letecké společnosti Delta Airlines a vydejte se do impozantního Kazachstánu již za skvělých 6 139 korun.

Kazachstán je státem, který rozhodně nepatří k typickým turistickým destinacím, které by lidé pravidelně navštěvovali. Tato země zkrátka v lidech nevzbuzuje takové zaujetí, což je ovšem ohromná škoda, neboť každý, kro Kazachstán navštíví, je doslova uchvácen jeho krásami.

Autor: Edgarpo01Autor: Edgarpo01

Kazachstán je jedním z těch asijských států, které kouskem zasahují také do Evropy, a to přes řeku Ural. Veliký stát sousedí s Ruskem, Kyrgistánem, Uzbekistánem, Turkmnistánem a také s Čínskou lidovou republikou. Na jihozápadě rovněž přiléhá ke Kaspickému moři, proto není vyloučeno, strávit právě v Kazachstánu letní dovolenou se vším všudy. Svoji rozlohou patří beze sporu k těm vůbec největším zemím světa a co se vnitrozemských států týče, jednoznačně zabírá prvenství. Kazachstán sice nepatří k těm nejvyspělejším státům, nicméně jestli se něčím může opravdu pyšnit, pak je to krásná příroda. Panensky čistá jezera a řeky, nekonečně dlouhé kopce se spoustou zeleně, zvěř, kterou v Evropě rozhodně nepotkáte a k tomu všemu vstřícní lidé, kteří vám na vaší túře poskytnou nejenom potravu, ale také přístřeší. Pokud nejste typickými turisty, kteří by pouze leželi nehnutě na pláží, pak se vám krásy Kazachstánu budou líbit.

Almaty je největším a také nejlidnatějším městem celé země s počtem obyvatel okolo 1,3 milionu. Almaty bylo hlavním městem Kazachstánu až do roku 1997, kdy se centrem všeho dění stala Astana, jež je hlavním městem i dnes. I přesto, že již Almaty není hlavním městem, stále je důležitým politickým, kulturním a turistickým bodem státu. Kromě moderních vymožeností jako jsou nákupní centra, restaurace nebo divadla zde najdete nespočet historických památek, které stojí za vidění.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kazachstán – Almaty za 6 139 Kč byl publikován 13. září 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...