Skiathos za 1 990 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, řecko, skiathos

Sponzorované odkazy:

Skiathos za 1 990 Kč

S leteckými zájezdy se za poslední roky doslova roztrhl pytel a to především proto, že jsou ceny letenek čím dál levnější. Již dávno neplatí, že je nejvýhodnější vyrazit na dovolenou k moři osobním automobilem, protože na letenku byste šetřili celý rok. Ba naopak, dnes je podstatně chytřejší létat a nemluvě o tom, že je letadlo pohodlnější, bezpečnější a především rychlejší. Nestihli jste se letos ještě podívat do zahraničí? Pak využijte akční nabídky letecké společnosti Anitalia a vydejte se do krásného Řecka již za senzačních 1 990 korun.

Ostrov Skiathos není tolik opěvovaný jako například oblíbený Zakinthos nebo Rhodos, nicméně rozhodně není o nic méně krásný. Ostrůvek se nachází u pevninského Řecka, konkrétně naseveru Egejského moře v souostroví Sporady. Pokud jste zde ještě nebyli, určitě se nemusíte bát zklamání a pakliže máte Řecko a řecké ostrovy obecně rádi, pak se vám na ostrově Skiathos bude vskutku líbit. O malebnosti ostrovu svědčí také fakt, že se zde natáčel povedený snímek v hlavní roli s oskarovou Meryl Streep – Mama Mia.

Autor: WisniowyAutor: Wisniowy

Skiathos je charakteristický pro své dlouhé písečné pláže, které se krásně táhnou po celém jižním a jihozápadním pobřeží. Kromě faktu, že se zde můžete koupat v průzračném moři a užívat si takové to pravé dovolenkové nic nedělání, je ostrov skvělou příležitostí k podnikání nejrůznější výletů a turistických túr. Pokud si nepotrpíte pouze na povalování se na pláži a ,,chytání bronzu", pak vás velmi potěší tato možnost. Neváhejte proto, půjčte si buď menší osobní automobil nebo praktický skútr a vydejte se křížem krážem skrz krásný ostrov Skiathos. Vzhledem k tomu, že je velký pouze několik kilometrů, je poměrně reálné, že jej procestujete celý a poznáte tak všechna jeho krásná zákoutí, tajné pláže a mystická místa, na která jen tak nezapomenete.

Co vás na ostrově rovněž uchvátí, je stejnojmenné hlavní město, které rozhodně stojí za návštěvu. Menší městečko je typickým přímořským centrem se spoustou romantických dobových baráčků s bílou omítkou a cihlovou střechou, jež jsou pro Řecko tolik typické. V hlavním městě se setkáte s velmi vstřícným a přátelským obyvatelstvem, ale také s vynikající řeckou kuchyní, narazíte na trhy s nápaditými a nevšedními suvenýry a stejně tak budete moci posedět v zapadlé kavárně, která má své nezaměnitelné kouzlo.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Skiathos za 1 990 Kč byl publikován 11. září 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...