Rhodos za 1 990 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, řecko, rhodos

Sponzorované odkazy:

Rhodos za 1 990 Kč

Venkovní teploty v České republice již připomínají, že se blíží studený podzim, mrazivá zima a že je s létem, pro letošní rok, definitivní konec. Vy jste si ale vzhledem k pracovnímu zapálení příliš krásných letních dní neužili a tak vám nezbude, než zoufat nad promarněnými prázdninami? Nezoufejte, neboť zdaleka není všem dnům konec. Pokud jste se letošní léto nestihli podívat k moři, pak využijte akčních nabídek od známých leteckých společností a vydejte se za mořem a opalováním ještě dnes. S aerolinií Wizzair se nyní můžete vypravit na překrásný řecký ostrov Rhodos již za 1 990 korun. Tak na co ještě čekáte? Odpočinek volá!

Řecké ostrovy jsou obecně jednou z nejnavštěvo­vanějších a nejpopulárnějších středomořských oblastí, a to nejenom z pohledu Čechů. Není se čemu divit,k že je Řecko prakticky neustále obklopeno turisty, neboť má opravdu co nabídnout a řecké ostrovy dvojnásob. Když si vybíráte zahraniční dovolenou na léto, pak máte obvykle jasně stanovené priority. Chcete se opálit, odpočinout si na příjemné pláži, vykoupat se v průzračném moři, ubytovat se v příjemném hotelu nebo rodinném penzionu a jistě nepohrdnete ani výbornou stravou a přátelským obyvatelstvem. A přesně takového luxusu se vám na řeckých ostrovech dostane a je prakticky jedno, zda se vydáte na Zakinthos, Rhodos nebo oblíbený Kos.

Autor: JolieAutor: Jolie

Rhodos je jedním z populárních ostrovů v Egejském moři a největším ostrovem Donekanéských ostrovů. Svojí rozlohou je široký okolo 10 kilometrů přičemž zde žije na 60 000 stálých obyvatel. Nejenom název, ale i původ ostrovu vychází z řecké mytologie, kdy jej údajně bůh Zeus oddělil od pevniny, aby tak oslavil vítězství nad Titány.

Rhodos za dlouhá staletí, ba dokonce tisíciletí procházel řadou změn. Prvně byl objeven a osídlen již v době kamenné, a to tehdejšími dobyvateli z Malé Asie. Řecká kultura se proto na ostrově usadila až o stovky let později, kdy se k nadvládě dostali Řekové.Rhodos si tak prošel typickým řeckým Starověkem, klasickým i helénistickým obdobím a dnes je jedním z nejvyhledáva­nějších turistických lokalit.

A proč se vydat na letní dovolenou právě do Řecka a konkrétně na impozantní ostrov Rhodos? Odpověď je naprosto jednoduchá. Řecko v sobě snoubí vše, co od letní dovolené očekáváte a navíc vám může téměř na sto procent zaručit ničím nerušený pobyt. Řecko je typickou turistickou oblastí, proto jsou si místní obyvatele vědomi turistického ruchu a cestovatelů si velmi váží.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Rhodos za 1 990 Kč byl publikován 7. září 2015 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...