Miami za 13 313 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, miami, florida, usa

Sponzorované odkazy:

Miami za 13 313 Kč

Podívat se alespoň jednou za život do Spojených států amerických je snem téměř každého člověka a obzvláště těch, co rádi cestují a poznávají nová místa. Amerika je pro nás Evropany něčím naprosto odlišným a vzhledem k tomu, že nás v televizi, v časopisech, reklamách a koneckonců i v obchodech a restauracích zaplavuje americká kultura dennodenně, není divu, že spousta lidí šetří na dovolenou za oceánem. I když v Americe seženete poměrně levné bydlení a také stravu, nejdražší jsou na celé cestě samozřejmě letenky, jež se mohou vyšplhat na desítky tisíc korun. Využijte akční nabídky od letecké společnosti Delta airlines a vydejte se do úchvatného slunečného Miami ještě dnes. A cena? Letenky v akci koupíte za neskutečných 13 313 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Miami je městem ležícím v státě Florida, který je jedním z vůbec nejkrásnějších amerických států. Když se řekne Florida, většina lidí si automaticky vybaví krásné pláže, průzračný oceán, teplo a opálená těla. A přesně taková Florida je a v Miami se navíc můžete těšit na luxusní stavby a přepych jakožto takový. Pokud takový život nežijete, rozhodně není na škodu si alespoň na pár dní vyzkoušet život na bezchybné Floridě a v dokonalém městě Miami.

Autor: AveretteAutor: Averette

Miami je největším městem na jihovýchodní části poloostrova a druhým největším městem celé Floridy. Počet obyvatel je zde, i s přilehlou aglomerací okolo 5 milionů, nicméně jakmile se v metropoli octnete, budete mít pocit, že je zde lidí daleko více. Miami je populárním turistickým centrem, proto zde, kromě Američanů, potkáte také nespočet cestovatelů především z Asie. Možná byste čekali, že v Miami potkáte nejvíce rodilých Američanů, ale není tomu tak. Vzhledem k poloze Floridy žije na Miami největší počet Hispánců a Afroameričanů. Vzhledem k vysokému počtu latinskoamerických emigrantů zde jako jazyk převládá španělština, a to i za předpokladu, že je úředním jazykem samozřejmě angličtina.

V Miami je také největší koncentrace bank a bankovních ústavů, což je sice velmi výhodné a praktické pro ekonomiku a finanční politiku, nicméně právě tento faktor způsobuje stále narůstající kriminalitu nejenom ve městě, ale v celé Floridě. Ač je Miami půvabným městem, rozhodně jej nelze považovat za bezpečné místo a i turisté by se měli mít na pozoru a nepodnikat noční toulky zapadlými uličkami.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Miami za 13 313 Kč byl publikován 1. září 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...