Johannesburg za 13 595 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, johannesburg

Sponzorované odkazy:

Johannesburg za 13 595 Kč

Cestování je jednou z mnoha zálib, které se můžete věnovat prakticky po celý rok. V letních měsících můžete ideálně navštěvovat evropská přímořská letoviska, na podzim a na jaře se věnovat oblíbených eurovíkendům nebo wellness pobytům a v zimě se vypravit buď tradičně na hory nebo za exotikou na Bahamy, Bali či do Thajska. Díky akčním letenkám, které v posledních letech doslova zaplavují internet to rozhodně nebude problém, proto neváhejte a podívejte se na skvělou cenu letenek od společnosti Etihaxd airlines, která nyní nabízí levné letenky například do překrásného Johannesburgu, který lze navštívit již za senzačních 13 595 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků a zpátečního letu. Tak na co ještě čekáte? Hurá za dalším cestovatelským dobrodružstvím.

Autor: Andrew MooreAutor: Andrew Moore

O úchvatném městě Johannesburg jste již jistě několikrát slyšeli. Je to několika milionová metropole v Africe, konkrétně se jedná o největší město Jihoafrické republiky s celkovým počtem obyvatel na 4,5 milionu. Místní mu rovněž přezdívají město zlata, neboť právě zde jsou významná naleziště. Johannesburg je nejenom největším, ale také nejbohatším městem jižní Afriky a pravděpodobně celého kontinentů, proto se právoplatně stalo centrem ekonomiky a financí. Až jedna pětina hrubého národního produktu pochází právě z Johannesburgu a kdybyste v Africe hledali sídla těch nejvýznamnějších ekonomických a kulturních společností, našli byste je právě tady. I přesto, že je většina zlatých těžebních dolů již roky zavřená, Johannesburg na své slávě těží dále a má se, co do rozvoje ekonomiky a financí, stále lépe a lépe. Co ale zlaté doly poznamenaly, je zdejší krajina a její struktura, která rozhodně není tím, co bývala a do přirozenosti má hodně daleko. Pokud jste doposud žili v domnění, že je Afrika velmi chudým a zaostalým kontinentem, po návštěvě Johannesburgu budete mít zcela jiný názor.

Většina mezinárodních a nadnárodních leteckých společností létá právě do Johannesburgu, proto je město rovněž centrem turismu. Jednak odsud všichni cestovatelé mohou odjíždět do jiných afrických oblastí, ať už se jedná o města nebo přímořské destinace a zároveň se stává turistickým cílem, neboť většina turistů z celého světa si je velmi dobře vědoma atraktivity této překrásné africké velmoci.

Na co si však dejte v Johannesburgu veliký pozor je vaše bezprostřední bezpečí. Za poslední roky vzrostla ve městě kriminalita neuvěřitelným způsobem, proto si dávejte pozor na své osobní věci a v nočních hodinách se, ve vlastním zájmu, netoulejte v zapadlých městských uličkách.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Johannesburg za 13 595 Kč byl publikován 27. srpna 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...