Sao Paulo za 12 918 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, sao paulo

Sponzorované odkazy:

Sao Paulo za 12 918 Kč

Upřímně se zamyslete nad tím, jestli by se vám nelíbilo, mít možnost procestovat prakticky celý svět. Spousta lidí o takové možnosti ani nepřemýšlí, neboť velmi dobře ví, jak je taková turistika náročná. Abyste se mohli podívat do Austrálie, koupat se v Atlantském oceánu, užívat si pláží v Thajsku nebo ochutnávat speciality v Chile, musíte mít peníze a ne zrovna malý obnos. Doba však velmi přeje levným letenkám a dokonce cestovní kanceláře slevují ze svých přemrštěných nároků a nereálných cen. Prozkoumat krásy Asie, Ameriky nebo Afriky tak už rozhodně není ničím nemožným. Co takhle navštívit překrásné Sao Paulo, a to již za bezkonkurenčních 12 918 korun, co je u společnosti Alitalia cena za zpáteční letenky, včetně veškerých poplatků.

O majestátní metropoli Sao Paulo jste již jistě slyšeli a určitě ne pouze jednou. Jednak se jedná o největší a nejbohatší město nejenom Brazílie, ale také celé Latinské Ameriky, jižní polokoule a sedmé největší město na světě. Počtem obyvatel se rovná světovým velkoměstům jako je New York nebo Tokio, neboť zde žije okolo 10ti milionů obyvatel. Sao Paulo je tak právem považování za světovou síť obchodu, financí a ekonomiky. Pokud jste tedy doposud poznali jen krásy evropských měst a nějakých těch přímořských destinaci, v Sao Paulu budete jako v Jiříkově vidění.

Autor: Júlio BoaroAutor: Júlio Boaro

Možná byste si mysleli, že je Sao Paulo přeplněno hrdými obyvateli Brazílie, kteří přispívají k jeho věhlasnému růstu, ovšem není tomu tak. Město je považováno za ráj přistěhovalců, kteří zde žijí dokonce stovky let. Největší zastoupení zde mají potomci italských a japonských přistěhovalců, najdou se zde také značné židovské skupiny a jistý počet muslimů. Zbytek, což je ale spíše menšina, tvoří rodilí Brazilci. Obyvatelé však nežijí čistě v jádru Sao Paula, ale nacházejí se také v přilehlých oblastech města. Celková aglomerace tak čítá na 22 milionů občanů, což je opravdu neuvěřitelné množství.

Kromě faktu, že je Sao Paulo centrem vyspělé ekonomiky, žije zde také na plno zábava, která je pro obyvatele Latinské Ameriky naprosto typická a charakteristická. Díky většímu počtu nočních klubů, malebných kaváren, restaurací a zábavních center je Sao Paulo právem považováno za tropický New York. Kromě tohoto druhu pobavení zde najdete také nespočet galerií, kde si můžete prohlédnout i nejznámější světová díla od věhlasných malířů jako byl Rembrandt, Rubens či Renoir.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Sao Paulo za 12 918 Kč byl publikován 23. srpna 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...