Praha – New York – Vídeň za 8 864 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, new york, vídeň

Sponzorované odkazy:

Praha – New York – Vídeň za 8 864 Kč

Cestování je beze sporu jedním z největších koníčků všech lidí na světě a dokáže to, co málo která činnost, a tím je spojování lidí ze všech koutů naší planety. Ať už se jedná o Čecha, Inda nebo Američana, všichni se mohou, poměrně snadno a rychle, setkat na stejném místě. Cestování bylo vždy atraktivní záležitostí, bohužel si ji však dlouhé roky nemohli dovolit všichni, ba dokonce jen vybraná hrstka jedinců. Těm dnům je ale na vždy konec, neboť se nyní můžete spolehnout na bezkonkurenční ceny letenek, díky kterým procestujete celý svět doslova za pár korun. Co říkáte například na exkluzivní nabídku společnosti Ryanair, díky které se podíváte do překrásného New Yorku a dech beroucí Vídně jen za 8 864 korun. Tak na co ještě čekáte? Vydejte se za levným dobrodružstvím ještě dnes!

Autor: Michi LoheitAutor: Michi Loheit

New York levný jako nikdy dříve

Podívat se do nejmajestátnějšího města planety – New Yorku, je snem snad každého nadšeného cestovatele a dokonce i těch lidí, co si na cestování příliš nepotrpí. Rozhodně se není čemu divit, neboť právě New York můžete vidět ve spoustě televizních seriálů, filmů, v časopisech. Město se zároveň stalo mekkou módního průmyslu, žije zde nespočet celebrit a světových návrhářů, v New Yorku sídlí neuvěřitelné množství proslulých firem a život zde zkrátka opravdu žije. Ať už se po ulicích metropole procházíte v 1 hodinu ráno, ve 3 odpoledne nebo v podvečer, stále je zde plno, nehledě na svátky a víkendy. Jestli si někde nemůžete nikdy připadat opuštěně a osaměle, pak je to právě v New Yorku. Město se rovněž do dějin zapsalo svou největší koncentrací mrakodrapů na světě. Existuje dnes již samozřejmě spousta ohromných multikulturních středisek, která se přebíjejí svými monstrózními stavbami, které sahají opravdu až do mraků. New Yorku je ale městem, které okamžitě poznáte na fotografii a jehož stavby jsou natolik charakteristické, že si ho jednoduše nemůžete splést, ač jste ho doposud nepoznali na vlastní oči.

Je návštěva New Yorku vaším odvěkým snem a doposud nesplněným přáním? Pak přestaňte čekat na lepší příležitost a vydejte se na letiště ještě dnes. Lepší nabídka vás jistě nepřekvapí a takto byste promarnili svoji jedinečnou šanci.

Po New Yorku zpět do Evropy

Návrat z ciziny bývá často plný dojmů a rozpaků. I když se těšíte do své vlastní postele a na své blízké, nemůžete zapomenout na nově objevená místa a nejraději byste v zahraničí ještě chvíli zůstali. Po cestě z New Yorku však domů pospíchat nemusíte, v ceně letenky je totiž ještě zastávka ve Vídni, která má svým návštěvníkům také co nabídnout. Vídeň je překrásným evropským městem plným památek, kulturního děditství, vynikajícího jídla a obchodů s luxusní módou. Zde se vám bude jistě líbit.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Praha – New York – Vídeň za 8 864 Kč byl publikován 14. srpna 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...