Kos za 1 890 Kč

Tagy:  dovolená, letenky, cestování, prázdniny, léto, pobyt, zájezd

Sponzorované odkazy:

Kos za 1 890 Kč

I když má každý člověk diametrálně odlišné zájmy a ne všechny jsou zcela typické, jedno spojuje téměř všechny lidi na celé planetě a tím je cestování. Ať už jste právník, architekt, věčný student nebo třeba milovník umění, jistě neodoláte poznávání jiných krajin a kultur. Cestování je příjemným zpestřením stereotypu, obohacuje o nové poznatky a také spojuje kontinenty. V letních měsících je turistická vlna nejmarkantnější, neboť lidé prahnou po zahraničních dovolených u moře, kde stráví konečně nějaký ten čas se svojí rodinou, partnerem, případně s přáteli. Neměli jste letošní léto ještě možnost podívat se za hranice země a rádi byste tento fakt změnili? Pak se podívejte na akční nabídku letecké společnosti Wizzair, se kterou se na překrásný ostrov Kos dostanete již za senzačních 1 890 korun.

Autor: AnnaaMichalAutor: AnnaaMichal

Proč navštívit právě Řecko?

Řecko je již spousty let populární turistickou oblastí, o tom není sporu a pravděpodobně to nikdy nebude jinak. Tato krásná země se nachází na jihu Evropy a vlastní vše, co by letní destinace měla mít. Dlouhé pláže, průzračné moře, vysoké teploty, blankytná obloha, úchvatná příroda a k tomu vynikající jídlo. Co víc si člověk může během svého zájezdů vůbec přát. Tento skvost může nabídnout spousta přímořských zemi, nicméně Řecko přeji jenom trochu vyčnívá. Zatímco kultura některých států vznikala postupně a poměrně nedávno, Řecko je jedním ze starověkých států, které si dějiny budovaly doslova tisíce let. Není tedy divu, že je Řecko dnes tolik atraktivní. Na každém rohu najdete pozůstatky starověku a také nespočet památek a staveb, které jsou perlou země a jasně dokazují, že již tehdy Řekové dokázali postavit majestátní paláce a vybudovat si vše, co by jim leckdo mohl závidět i dnes. Pakliže vás kultura a dějiny zajímají a na dovolené neplánujete pouze ležet u moře a chytat bronz, pak je Řecko tím pravým místem pro vás.

Zavítejte na ostrov Kos

Kos patří k těm větším Řeckým ostrovům a ročně jej navštěvují tisíce nadšených turistů, jež se rok co rok vrací a na svoji dovolenou nemohou zapomenout. Jako většina řeckých ostrovů se nachází v Egejském moři a od pevniny je vzdálen pouhé 4 kilometry. Najdete zde nespočet možností k ubytování, které uspokojí naprosto každého. Chcete za pobyt zaplatit co nejméně peněz? Pak si vyberte jeden z příjemných kempů. Pro rodiny s dětmi jsou skvělou volbou rodinné apartmány a pakliže si potrpíte na luxus, jistě vás potěší i řada prvotřídních hotelových komplexů s maximálním vybavením a péčí. Úchvatná příroda je na Kosu samozřejmostí, na co se ale rovněž těšte, jsou památky a ne ledajaké. Kos je rodištěm starověkého lékaře Hippokrata, proto při svých toulkách ostrovem nezapomeňte navštívit jeho dům.

nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: Kevin GibbonsAutor: Kevin Gibbons

Článek Kos za 1 890 Kč byl publikován 6. srpna 2015 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...