Santorini za 2 300 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, santorini, řecko

Sponzorované odkazy:

Santorini za 2 300 Kč

Léto se pomalu překlenulo do své druhé poloviny a pokud se vám letošní prázdniny doposud nepoštěstilo podívat se do zahraničí a užít si pravou letní dovolenou u moře, pak byste tento rest měli co nejdříve napravit. Nabízí se samozřejmě nesčetně možností, kam se vypravit, nicméně pakliže nechcete zbytečně utrácet, ale přesto byste na svoji dovolenou 2015 rádi v dobrém vzpomínali, inspirujte se levnými letenkami pro měsíc srpen. je libo Itálie, Kanárské ostrovy, malebný ostrov Malta nebo třeba úchvatné řecké Santorini?

Řecko patří beze sporu k těm nejoblíbenějším turistickým destinacím, na které obzvláště Češi nedají dopustit. Spousta přímořských oblastí vás může zklamat svými plážemi, špinavým mořem, ale také ubytováním. Toho se na řeckých ostrovech Santorini obávat rozhodně nemusíte. Dovolená zde je krásná a nyní navíc s letenkami za senzačních 2 300 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Tak na co ještě čekáte? Hurá na prosluněné pláže a nekonečný západ slunce.

Autor: Robert YoungAutor: Robert Young

Santorini není pouze jedním ostrovem, ale jedná se o spojení několika ostrovů na rozhraní Krétského a Egejského moře, nedaleko největšího Středozemního ostrova Kréta. Celkové souostroví je impozantní především pro svoji přírodu, kterou lze beze sporu považovat za panenskou. Vzhledem k faktu, že bylo Santorini několikrát téměř zničeno sopečným výbuchem, nenajdete tu příliš historických památek a dějinných zajímavostí. Co vás ale na ostrovech neuvěřitelně nadchne, jsou dlouhé pláže, průzračné moře, nespočet palem a také netradiční rostliny, které rozhodně stojí za nejednu fotografii. Santorini je spíše nížinatého původu, nejvyšší bod ostrovů má celkovou výšku necelých 600 metrů nad mořem. To ovšem neznamená, že se zde budete nudit a nepodniknete žádný výlet. Ostrovy jsou velmi barevné a plné zajímavostí, proto si neváhejte vypůjčit osobní automobil nebo skútr a projeďte si místo vašeho pobytu z jedné strany na druhou. Při svých cestách pak objevíte mnohá zákoutí, která působí mystickým a romantickým dojmem. Souostroví Santorini má sice rozlohu něco málo přes 70 kilometrů čtverečních, přesto je ale poměrně stroze zabydleno. A právě proto by se vám dovolená v této oblasti mohla velmi líbit, neboť nenarazíte na stovky lidí a otravné turisty.

Autor: Maggie MengAutor: Maggie Meng

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Santorini za 2 300 Kč byl publikován 4. srpna 2015 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...