Červenec s EasyJet - létejte za hubičku

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, dovolená, zájezd, akční letenky, červenec, easy jet,

Sponzorované odkazy:

Červenec s EasyJet - létejte za hubičku

Červenec je typickým dovolenkovým měsícem, kdy chce většina lidí nejenom odpočívat, ale také konečně trávit společné chvíle se svými dětmi. Také se chcete podívat do jedné z oblíbených destinací a užít si nezapomenutelnou dovolenou u moře? Pak nevyhazujte zcela zbytečně peníze za předražené letenky a raději investujte do luxusního ubytování. S akčními červencovými letenkami od EasyJet se můžete po celé Evropě pohybovat již od úžasných 499 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Korsika za 1 287 Kč

Je obecně známo, že ostrovy jsou malebnější a čistší, než pevnina a proto se spousta lidí vydává raději na ostrovní státy. Velmi oblíbenou oblastí je například francouzský ostrov Korsika, nacházející se nad neméně populárním ostrovem Sardinie. Korsika je skvělým místem nejenom pro trávení typické letní dovolené u moře, ale také si užijí milovníci turistiky, neboť zde najdete množství kopců a především dech beroucí přírodu. Nyní vám na letenky na překrásnou Korsiku bude stačit pouhých 1 287 korun. Tak na co ještě čekáte? Hurá za nezapomenutelnými zážitky.

Autor: Dennis JarvisAutor: Dennis Jarvis

Malta za 1 566 Kč

Pakliže se v každém případě chcete vypravit na jeden z evropských ostrovů, pak určitě zvažte i pobyt na Maltě. Španělský ostrov Malta je impozantní díky své exotické krajině, ale také pro své nekonečné písečné pláže, průzračné modré moře a nepohrdnete ani zdejšími restauracemi, kavárnami a kluby, kde si ve večerních hodinách užijete spousty zábavy s horkokrevnými Španěly. Jakmile na ostrově budete, nezapomeňte navštívit také jeho hlavní město, které je proslulé řadou historických architektonických památek. Letenky na ostrov Malta vás nyní se společností EasyJet vyjdou na senzačních 1 566 korun, a to samozřejmě včetně veškerých letištních poplatků a zpáteční cesty.

Madrid za 1 122 Kč

Také milujete poznávání hlavních měst našich evropských velikánů? Pak byste si rozhodně neměli nechat ujít tuto akční nabídku na dovolenou v překrásném Madridu. Hlavní město Španělska je něčím, co ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky, pro které se na západ Evropy budete chtíti rozhodně ještě vrátit. Užijte si subtropické letné počasí ve Španělsku, a to za pouhých 1 122 korun, což je cena včetně veškerých letištních poplatků.

Sicílie za 1 633 Kč

Itálie je zemí, do které se každoročně vydávají tisíce nadšených Čechů a v budoucnu tomu jistě nebude jinak. Itálie je sama o sobě tolik krásnou a příjemnou zemí, že je prakticky nemožné, aby se vám dovolená nelíbila. Pokud stále nevíte, kam byste svoji rodinu vzali o letošních prázdninách, vydejte se na překrásnou italskou Sicílii, kde vás kromě počasí, moře a čistých pláží nadchne také přátelské prostředí a vynikající jídlo. Letenky na Sicílii vás v červenci budou stát skvělých 1 633 korun.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Článek Červenec s EasyJet - létejte za hubičku byl publikován 18. července 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...