Akční letenky do atraktivních míst Asie

Tagy:  létání, dovolená, asie, cestování, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Akční letenky do atraktivních míst Asie

Kdybyste si mohli vybrat cokoliv, zač byste nemuseli utrácet vlastní peníze a co by vás neuvěřitelně bavilo nejspíš po celý život, určitě byste jednoznačně volili cestování. Létání po celém světě, poznávání nových kultur a především krásné počasí je něco, zač by drtivá většina populace doslova a do písmene vraždila. Být placen za cestování se vám asi nepoštěstí, ale i přes to se můžete podívat do celého světa a značně ušetřit. A kam to bude nyní? Co třeba do atraktivních míst Asie, která jsou běžně, díky vysokým cenám, prakticky nedostupná…

Bangkok za 8 977 Kč

Když se řekne exotika v Asii, většina lidí si samozřejmě vybaví Thajsko, které je neuvěřitelně podmanivé a krásné samo o sobě. Nemusíte bydlet v pětihvězdičkovém hotelu a navštěvovat drahé restaurace a butiky a přesto budete Thajsko milovat. Tato země totiž oplývá krásami dlouhých písečných pláží, které jsou lemované kokosovými palmami a samozřejmě průzračným oceánem. Dovolená v Thajsku, jež je snem snad každého, bývá obvykle velmi drahá. Vy si ji ale nyní můžete užít za podstatně jiné ceny, které vám umožní si svůj sen o pohádkové dovolené snadno splnit. Zaplaťte pouhých 8 977 korun a vydejte se se společností Etihad Airways do vzduchu ještě dnes.

Autor: Mike BehnkenAutor: Mike Behnken

Hong Kong za 8 312 Kč

Asie je sama o sobě pro nás evropany neuvěřitelně poutavá a lákavá, neboť se od typických evropských metropolí neuvěřitelně liší. Zatímco mi ve svých městech vídáme novogotické, romantické a renesanční stavby, v Asii vznikají neuvěřitelné kolosy prosklených a prakticky nekonečných budov, které doslova sahají do nebes. Není divu, že jakmile se v takovém městě ocitnete, připadáte si rázem jako v Jiříkově vidění. Hong Kong je přesně jedním z těch asijských velkoměst, na která budete vzpomínat po zbytek života, proto rozhodně stojí za návštěvu. Využijte neuvěřitelné akční nabídky společnosti Air France a vypravte se do majestátního Hong Kongu za senzačních 8 312 korun, což je cela včetně poplatků.

Kuala Lumpur za 9 111 Kč

Dalším z extrémně vyspělých měst je také Kuala Lumpur, což je hlavní město Malajsie. Zatímco Malajsie jakožto taková je poměrně chudou zemí, kde lidé dennodenně bojují na plantážích o svoji obživu a trpí nouzí, hlavní město je metropolí jak se patří, která je známá pro své technické a technologické vymoženosti, jež slaví úspěch po celém světě, nejenom v Asii. Chcete-li poznat ruch velkoměsta, asijskou kuchyni a luxusní restaurace a nákupní centra na vlastní kůži, vydejte se již dnes do úchvatného Kuala Lumpuru, a to za senzačních 9 111 korun, jedině s leteckou společností Lufthansa, která v tomto měsíci oplývá spoustou slev.

Autor: Tatiana VdbAutor: Tatiana Vdb

Článek Akční letenky do atraktivních míst Asie byl publikován 11. července 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...