Kuba - Varadero za 10 690 Kč

Tagy:  létání, dovolená, kuba, varadero, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Kuba - Varadero za 10 690 Kč

Turistická sezóna je již v plném proudu a šíří se jako lavina. Kolegyně odjede na zahraniční dovolenou a vy rázem dostanete chuť to také ,,zabalit" a jet se podívat do světa. Kdo by si nechtěl po dlouhé zimě konečně odpočinout a hlavně načerpat trochu toho zdravého slunečního vitamínu D, které povzbuzuje dobrou náladu a také dodává energii. Naplánujte si konečně také trochu toho volna a využijte akčních letenek, které jsou koncem června levnější než kdykoliv předtím. Co říkáte například na temperamentní překrásné Varadero, které nyní můžete navštívit již za senzačních 10 690 korun? Cestujte s leteckou společností Lufthansa a na Kubě jste již zítra.

Kuba je velmi kontroverzní zemí, kterou nemusí bezpodmínečně každý turista pochopit. Zatímco v jiných karibských oblastech je poměrně liberální politika, Kuba je stále striktně komunistická a co se práv občanů týče, ta jsou v zemi naprosto mizerná, prakticky žádná. Přes to všechno jsou však zdejší obyvatelé velmi vstřícní, přátelští a plní života. Kdybychom mohli porovnat životy Kubánců a Čechů, my se máme jednoznačně lépe, a přesto svět vidíme černobíle, zatímco Kubánci se radují z prostého bytí. Možná za to může jejich horkokrevná nátura, která sklony k depresím nemá příliš v povaze, nebo je v tom právě ono podmanivé prostředí, které se velmi těžko opouští. Zatímco Češi neustále bojují s teplotními výkyvy a smogem, Kuba je krásnou zemí plnou exotických rostlin i zvířat, nemluvě o smaragdově zbarveném oceánu, o bělostných plážích a překrásných kokosových palmách, které se táhnou napříč celým ostrovem. Kuba je zkrátka zemí, kterou by měl každý nadšený turista navštívit, a to nejenom jednou za život.

Autor: Emmanuel HuybrechtsAutor: Emmanuel Huybrechts

Co je na Kubě velmi zvláštní, jsou rozdíly mezi místními a cizinci. Vzhledem k tomu, že je země prakticky živa z cestovního ruchu, turisty si neuvěřitelně hýčká a povolí jim prakticky cokoliv, což o zdejších obyvatelích říct nelze. Turista se proto může napříč celým ostrovem prohánět ve vypůjčeném automobile, koupat se prakticky na všech plážích, jíst místní pokrmy a nosit cokoliv jen bude chtít. Takový ,,volná" pravidla pro Kubánce neexistují. Ti jsou i přes to velmi vděční a turistům, zcela nepochopitelně, vůbec nezávidí. Jakmile se tedy na Kubě ocitnete, téměř každý občan vám velmi rád poskytne něco dobrého k jídlu a dokonce střechu nad hlavou. Jen stěží by se takto chovali Češi k návštěvníkům z Kuby.

A pokud nevíte, do které oblasti se na Kubě vydat, rozhodně zavítejte do majestátního Varadera, které vás nenechá klidným. Varadero je beze sporu jednou z nejimpozantněj­ších oblastí Karibiku a nachází se zde vše, po čem turista v exotické zemi může toužit. Očekáváte od své dovolené prostředí jako z pohlednice, chcete si užívat blankytně modré oblohy, jíst vynikající netradiční stravu a bydlet v přepychu? Pak je Varadero tou správnou volbou přesně pro vás.

Autor: momoAutor: momo

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kuba - Varadero za 10 690 Kč byl publikován 29. června 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...