Karibik - Curacao za 12 846 Kč

Tagy:  létání, dovolená, karibik, curacao, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Karibik - Curacao za 12 846 Kč

Červen je nejenom prvním letní měsícem, ale také tím krásným obdobím, kdy konečně začínají letní dovolené a dětem prázdniny. Pokud si s nimi chcete užít léto, pak jistě plánujete rodinný odpočinek někde u moře, daleko od všech starostí a povinností všedních dní. Pokud přemýšlíte, kam byste se vydali letos, nebojte se zapřemýšlet o exotice a raději ji upřednostněte před klasickou cestou do Itálie nebo tolik oblíbeného Chorvatska. Možná si právě říkáte, že na dovolenou v exotické destinaci nemáte dostatek financí a ve finále ani času, nicméně své rozhodnutí zvažte, neboť právě nyní by se mohlo vyplatit odletět například do Karibiku, a to na krásné Curacao.

Proč do Karibiku v červnu?

Většina lidí se do exotických krajin, včetně krásného Karibiku, vydává zpravidla v zimních měsících, kdy jsou u nás teploty pod nulou a venku opravdový nečas. Přemýšleli jste ale někdy nad tím, jak je to vlastně s cenami? Vzhledem k faktu, že v zimě do exotiky cestuje daleko více lidí, pohybují se nejenom letenky, ale celé pobyty v Indonésii, v Thajsku, na Srí Lance, na Kubě či právě v Karibiku, v daleko vyšších hladinách. A protože v letní se zóně se turisté vydají spíše do snáze dostupných lokalit Středozemního moře, putují ceny letenek za exotikou proklatě nízko. Neváhejte proto a obstarejte si letenky do Karibiku za senzačních 12 846 korun a užijte si s rodinou dovolenou snů.

Autor: Thomas van de WeerdAutor: Thomas van de Weerd

Malý ostrov Curacao se nachází v Karibské oblasti, a to přibližně 60 kilometrů od Jihoamerického státu Venezuela. Tento vskutku malý a nepříliš známý ostrůvek sice leží v Karibiku, ale již od roku 2010 je součástí Nizozemského království. Úředním jazykem je zde proto nizozemština. Občané ostrova Curacao ale hovoří také španělsky, anglicky a svoji rodilou mluvou – papiamentsky.

Ostrov Curacao je samozřejmě překrásný, asi jako většina exotických karibských oblastí. Čím je ale nejznámější a velmi oblíbený, jsou jeho majestátní přírodní rezervace, které si při návštěvě nemůžete nechat ujít. Najdete zde nejenom nevídané rostliny, stromy a keře, ale také nespočet zajímavých živočichů, které nikde jinde nespatříte. Jakmile na Curacao pojedete, mějte se vskutku na pozoru. Existuje zde totiž také řada velmi jedovatých hadů, jejichž uštknutí je smrtelné do pár sekund. Curacao je rovněž opěvováno pro své historické památky a posvátný dějinný most. Několik pamětihodností ostrova Curacao je dokonce zapsáno na seznamu světového děditství UNESCO.

Autor: Thomas van de WeerdAutor: Thomas van de Weerd

Článek Karibik - Curacao za 12 846 Kč byl publikován 23. června 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...