Kanáry - Fuerteventura za 2 100 Kč

Tagy:  létání, dovolená, fuerteventura, kanárské ostrovy, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Kanáry - Fuerteventura za 2 100 Kč

Červen je beze sporu měsícem letních dovolených, kdy si lidé opět mohou odpočinout po dlouhém roce, plném pracovního stresu a domácích povinností, které nejsou vždy jednoduchou záležitostí. Zde se samozřejmě nabízí řada otázek, kam se vypravit, abyste ukojili svoji potřebu po odpočinku a také poznání nových krajin. Už vás nebaví stále jezdit do těch samých oblastí Itálie anebo se neustále potkávat s řadou Čechů v Chorvatsku? Pak se vydejte na Kanárské ostrovy, konkrétně na Fuerteventuru a užijte si dovolenou snů.

Kanárské ostrovy jsou oázou klidu a pohody především pro ty jedince, kteří si nepotrpí na omračující horka a také na místa, kde jste odkázáni pouze a jenom na lenošení na pláži. Takový Egypt je sice příjemnou záležitostí pro odpočinek, nicméně kromě nekonečného opalování se a koupání v moři, si toho moc neužijete. Na Kanárských ostrovech se naopak můžete vydat na řadu impozantních výletů, díky kterým budete chtít ostrovy navštívit znovu. Letos se vydejte například na ostrov Fuerteventura , kam nyní seženete letenky za senzačních 2 100 korun.

Autor: Emilio del PradoAutor: Emilio del Prado

Fuerteventura je ostrovem v souostroví Kanárských ostrovů a stejně jako Lanzarote nebo Gran Canaria patří ke Španělsku. Na ostrově žije přibližně 110 000 obyvatel a hlavním zdrojem obživy je zde právě turismus. Prvnotním znakem ostrova je fakt, že je velmi větrný, což je patrné také z doslovného překladu.

Tento druhý největší ostrov v překrásném souostroví je velmi rozmanitý, proto opravdu nemusíte mít strach, že byste se nudili nebo si nepřišli na své. Po většinu nížinatý povrch je prokládaný horninami, které mají nejvyšší vrchol vysoký přes 800 metrů nad mořem. Do kopců na odpolední výlet se tak můžete vydat naprosto bez obav, aniž byste museli mít svého vlastního průvodce. Co vás zároveň jistě velmi potěší, jsou pláže, kterých je na ostrově okolo 150. Všechny jsou přírodního charakteru, a to jednak písečné, tak oblázkové nebo skalnaté. Navštívit jich můžete více a sami poznáte, kde se vám relaxuje nejvíce.

Impozantním jevem jsou na ostrově Fuerteventura také rostliny. Najdete zde nespočet exotických druhů, které jsou vzácné a jinde ve světě nevídané. Dejte si proto pozor na jejich trhání, za což hrozí monstrózní pokuty. Denní teploty se na ostrově pohybují mezi 20 a 26 stupni, což je velmi příjemné jak pro koupání se v teplém moři, tak pro ,,výletování" a poznávání nových krajin.

Autor: Andy MitchellAutor: Andy Mitchell

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kanáry - Fuerteventura za 2 100 Kč byl publikován 19. června 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...