Akční letenky na červen

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Akční letenky na červen

Červen beze sporu patří k nejteplejším dnům v roce a i přes to, že ještě kalendářně nenastalo léto, můžeme se těšit z blankytně modré oblohy bez jediného mráčku a z teplot, které mohou hrdě konkurovat středomořským subtropickým oblastem. Jakmile se v České republice začne trochu více oteplovat, lidé automaticky začnou přemýšlet nad možností letní dovolené, která je v nedohlednu a po které téměř každý prahne. Máte už dost toho každodenního všedního stereotypu a nepřejete si nic jiného, než alespoň na pár dní či týden, lidově řečeno, vypadnout? Pak se inspirujte akčními letenkami na červen a vydejte se na nezapomenutelnou letní dovolenou již dnes.

Vídeň za 599 Kč

Kdo říká, že se musíte nutně plahočit do tisíce kilometrů vzdálených destinací? Bohatě vám postačí vydat se o kousek více na jih, kde je touto dobou opravdu krásně a kde si užijete dokonalý prodloužený víkend nebo alespoň pár prchavých dní vaší dovolenou. Skvělým tipem je například pobyt ve Vídni. Hlavní město Rakouska je plné překvapení, neboť v sobě snoubí kulturu, architekturu, všechna pozitiva evropského velkoměsta, vynikající jídlo a také přírodu, kterou v mnoha hlavních městech pohledáte. Pakliže se nepotřebujete celé dny povalovat na pláži a chcete také něco nového poznat, zaleťte si se společností Wizzair do krásné Vídně, a to za pouhých 599 korun.

Autor: Francesco SgroiAutor: Francesco Sgroi

Lisabon za 1 877 Kč

Dalším překrásným místem, kde se vám rozhodně bude líbit, je Portugalsko. Tato jižně položená země je natolik rozmanitá že si v ní zalíbení najde opravdu každý. V Portugalsku můžete samozřejmě strávit klasickou přímořskou letní dovolenou, a to jak s malými dětmi, tak s partnerem nebo partou přátel. Najdete zde nespočet letovisek, která zahrnují luxusní hotelové komplexy, rodinné apartmány, ale také klasické kempy se stany a chatkami. Na své si zkrátka přijde milovník přepychu i obyčejný chudší student nebo senior. Pokud byste chtěli Portugalsko trochu více poznat, můžete se vydat také do hor nebo do úchvatného hlavního města Lisabonu, kam vás letecká společnost Lufthansa nyní dostane za senzačních 1 877 korun.

Rhodos za 2 199 Kč

Když se řekne Řecké ostrovy, většin a lidí si představí obdobný obrázek. Krásné písečné pláže, průzračné modré, až smaragdově zbarvené moře, spousta palem, promenáda, vstřícné místní obyvatelstvo, skvělé jídlo a pití a příjemné ubytování. A přesně takové Řecko je a stejně tak i všechny řecké ostrovy, které jsou velmi oblíbenými a vyhledávanými turistickými lokalitami. Přemýšlíte již nyní o letní dovolené, která nezruinuje váš účet, ale přesto si ji náležitě užijete? Pak se vypravte již v červnu na řecký ostrov Rhodos, který beze sporu patří k těm nejkrásnějším místům na naší planetě. Těšit se můžete na teplé moře, krásné počasí a dobré ceny nejenom za ubytování, ale také za stravu. Cena letenky na ostrov Rhodos je nyní se společností Air Berlin pouhých 2 199 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční letenky na červen byl publikován 8. června 2015 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...