5 tipů na nejlevnější letenky

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, pobyt, jaro, levné letenky, léto

Sponzorované odkazy:

5 tipů na nejlevnější letenky

Červen je jasným příslibem blížícího se léta, které s sebou, zcela přirozeně, přináší nespočet krásných teplých dní, sluníčko, možnost podnikat výlety, ale především jezdit na zahraniční dovolené, na které se většina lidí těší celý rok. Také už se nemůžete dočkat, až alespoň na krátký týden ,,vypnete" a zaměříte se na nic nedělání a povalování se na vyhřáté písečné pláží? Pak nastal ten správný čas, poohlédnout se po letenkách, které jsou letos čím dál levnější. A že ještě nevíte, kam se vydat? Pak se inspirujte a cestujte levně.

Maroko za 1 788 Kč

Maroko je překrásnou arabskou zemí, která láká čím dál více turistů. Jednak je zde příjemné prostředí a temperamentní kultura, ale především pak krásné počasí, teploty stále téměř tropické a beze sporu průzračné moře, ve kterém se koupat bude neuvěřitelná radost. Jistě si rovněž pochutnáte na vynikající marocké kuchyni, která je plná dobrot, o kterých se vám ani nesnilo. Do slunečného Maroka se nyní, se společností KLM, můžete vypravit za senzačních 1 788 korun.

Kypr za 1 233 Kč

V oblasti poblíž Arábie ještě zůstaneme, neboť další oblíbenou turistickou destinací, kam se ročně vypravují i stovky Čechů, je rozhodně Kypr. Ostrov, patřící napůl Turecku a Řecku, je proslavený svými krásnými plážemi a panenskou přírodou, která vás okamžitě uchvátí. Pakliže se na letní dovolenou na Kypr chcete vypravit již v červnu, cestujte jedině se společností Easyjet, neboť vás cena letenky vyjde pouze na 1 788 korun.

Autor: LucianoAutor: Luciano

Malorka za 1 245 Kč

Milujete horkokrevný španělský temperament a nejraději byste v oblastech Španělska trávili své každé letní prázdniny? Pak se vypravte letos na impozantní Malorku, která je beze sporu jedním z nejkrásnějších španělských míst. Tento ostrov vám slíbí překrásnou barevnou flóru, smaragdově zbarvené moře a samozřejmě písečné pláže s promenádou. Leťte s aerolinií Easyjet a zaplaťte za letenku pouze 1 245 korun.

Sardinie za 1 999 Kč

Pakliže nevíte, kam se letos vydat k moři a arabských oblastí se, vzhledem k nepokojům. trochu bojíte, pak se vydejte letošní léto do oblastí Itálie, které nejsou o nic méně atraktivní, ba naopak. Ať už se rozhodnete vydat kamkoliv, italské oblasti vás rozhodně nezklamou. Jistotu krásného počasí, teplého moře a vynikající stravy vám zajistí například ostrov Sardinie, kam vás cena letenky se společností Lufthanska vyjde na krásných 1 999 korun.

Nice za 2 388 Kč

Odjakživa milujete Francii a nemůžete si vynachválit šarm místních obyvatel, lehkou a kvalitní stravu a především přímořské prostředí, které v sobě má špetku luxusu? Pak se letos prostě musíte vydat do krásné oblasti Nice, která ve vás probudí touhu po dovolenkování a poznávání nových krás. Cena letenky, s leteckou společností Air Berlin, je nyní v červnu skvělých 2 388 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 5 tipů na nejlevnější letenky byl publikován 5. června 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...