Gran Canaria za 2 350 Kč

Tagy:  létání, dovolená, gran canaria, kanárské ostrovy, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Gran Canaria za 2 350 Kč

Jistě i vy už toužíte po pravé letní dovolené, kterou potřebujete jako sůl. Většina pracujících lidí se přes celý rok do zahraničí nedostane a pokud ano, pak je to pouze na pár dní, na krátký euro víkend nebo na hory lyžovat, nicméně odpočinout si k moři se vám pravděpodobně poštěstí pouze jednou a jestli vůbec. Pakliže se nechcete v hlavní letní sezóně, která začíná úderem prvního července, potkat se spoustou zahraničních i českých turistů, pak byste se k moři měli vydat již nyní, kdy je v přímořských destinacích krásný klid a pohoda. A kam se za mořem a prosluněnými plážemi vypravit letos? Co říkáte například na překrásnou oblast Gran Canaria na Kanárských ostrovech, kam se nyní s leteckou společností Air Berlin vypravíte za senzačních 2 350 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Tak na co ještě čekáte? Léto volá!

Autor: Inter-manAutor: Inter-man

Gran Canaria jistě znáte a pokud jste jej ještě sami nenavštívili, pak si dovolenou v této krásné oblasti možná užili vaši známý nebo přátelé. Gran Canaria je třetím největším ostrovem Kanárských ostrovů a nachází se východně od Tenerife a západně od ostrova Fuerteventura, které nejsou o nic méně známé a populární. Především ostrov Tenerife patří k jedněm z nejoblíbenějších turistických oblastí vůbec. Ostrov je sopečného původu, proto zde rozhodně nehledejte pouze nížiny, na kterých byste mohli hrát golf a pořádat pikniky. V turistickém rezortu si zábavy užijete dostatek, o tom není pochyb a pakliže byste dostali chuť si užít i nějaké to dobrodružství v krajině, možností k výletů je zde nespočet. Nejvyšší vrchol Pico de Las Nieves měří necelých 1 600 metrů nad mořem a pokud milujete pěší a horskou turistiku, rozhodně jej můžete pokořit. Než se ale vydáte do hor, raději se poraďte s místními občany a pro jistotu s sebou vezměte i zkušeného odborníka, který se v místní pustině vyzná a váš výlet se tak nepromění v boj o život.

Jestli někde můžete vidět krásnou a prakticky nedotčenou přírodu, pak je to rozhodně na ostrově Gran Canaria. Najdete zde také uznávanou a lidmi opěvovanou rezervaci Dunas de Maspalomas, která v sobě ukrývá mnoho nevšedních rostlin, květiny, které jinde nespatříte a také netradiční písečné duny. Pokud se na ostrov vypravíte, tuto podívanou v rezervaci si rozhodně nenechte ujít.

Pokud se obáváte, zda bude hezké počasí, můžete zůstat v naprostém klidu, na ostrově Gran Canaria je sucho a horko, přičemž teploty sahají k 28 stupňům. Takové počasí je naprosto idylické pro milovníky léta, které však není nesnesitelné jako třeba v Egyptě nebo Tunisku, což jsou oblasti opravdu pro otrlé a spalující horko zbožňující jedince.

Autor: El observanteAutor: El observante

Článek Gran Canaria za 2 350 Kč byl publikován 2. června 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...