3 akční nabídky od Wizzair

Tagy:  létání, dovolená, červen, last minute, cestování, levné letenky, wizzair

Sponzorované odkazy:

3 akční nabídky od Wizzair

S příchodem teplejšího jara se se zájezdy opět ,,roztrhl pytel" a lidé začali objevovat krásy okolních států, o které se v zimě ochuzovali. Není se čemu divit, zatímco v zimních měsících je člověk tak trochu lenivý a nejraději by veškerý svůj čas trávil v pohodlí domova, na jaře rázem ožije a má chuť cestovat po celém světě. Tohoto faktu jsou si vědomy nejenom cestovní kanceláře, ale také letecké společnosti, které tak přicházejí s řadou atraktivních nabídek, díky kterým pro vás žádné cestování není nemožné.

Pakliže velmi rádi cestujete a především na jaře a v létě byste chtěli poznat co možná nejvíce destinací, rozhodně se zaměřte na nízkonákladové letecké společnosti, díky kterým seženete letenky doslova za hubičku. Jistě, akční letenky často nabízejí také klasické aerolinie jako jsou ČSA, KLM, Lufthansa a podobně, nicméně soustředit se na ty charterové je vždy výhodnější. Pokud je vám téměř jedno, kam se vydat a rozhodujete se právě podle ceny letenek, pak se nechte inspirovat skvělou nabídkou od společnosti Wizzair, která opět překvapuje těmi nejlevnějšími letenkami na trhu. A kam se v červnu vypravíte vy?

Eindhoven za 499 kroun

Lámete si hlavu s tím, kam se v červnu vypravit na eurovíkend nebo prodloužený víkend? Pak vás jistě velmi potěší akční nabídka letenek od společnosti Wizzair, díky které můžete například navštívit překrásný Eindhoven, a to již za senzačních 499 korun. Eindhoven je krásným nizozemským městem, kde žije přibližně 210 000 obyvatel. Jedná se tedy o metropoli, kde se rozhodně nebudete nudit. V Eindhovenu si užijete spoustu kulturních událostí, neboť Holanďané kulturou doslova žijí, chybět nebude ani vynikající jídlo a pití, hudba a vstřícné místní obyvatelstvo, které vás do svého světa ráno přijme. Jakmile v majestátním Eindhovenu budete, nezapomeňte si jako suvenýr přivést luxusní sýry, na které jsou místní občané specialisté.

Autor: LempkesfabriekAutor: Lempkesfabriek

Benátky za 799 korun

Chystáte se s partnerem oslavit vaše výročí nebo máte pocit, že plamen vaší lásky již tak trochu vyhasíná? Pak využijte jedinečné akční nabídky od aerolinie Wizzair a vydejte se navštívit překrásné Benátky, které jsou rájem všech zamilovaných párů. Zcela unikátní městečko, které tak trochu pluje na vodě, má své nezaměnitelné kouzlo a šarm, pro který jej budete chtít v brzké době navštívit znovu. V Benátkách se nezapomeňte projet na legendární gondole a pochutnejte si na výborné italské kuchyni.

Londýn za 799 korun

Městem, které by měl alespoň jednou za život navštívit naprosto každý Evropan, je rozhodně Londýn. Toto překrásné město ve Velké Británii má svoji jedinečnou charakteristiku, kterou nelze ničím nahradit. Pro někoho je Londýn studeným městem, což způsobuje jednak chladné a často zamračené počasí, ale také novogotická architektura. Nicméně v metropoli najdete nespočet zajímavých historických památek, nakoupíte si levně i značkové oblečení a nudu rozhodně nezažijete.

Autor: informationAutor: information

Článek 3 akční nabídky od Wizzair byl publikován 31. května 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...