Akční nabídky od Easyjet pro květen 2015

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, dovolená, zájezd, akční letenky, květen, easy jet, easyjet

Sponzorované odkazy:

Akční nabídky od Easyjet pro květen 2015

O společnosti Easy Jet jste již pravděpodobně několikrát slyšeli, a to vždy v souvislosti s akčními letenkami, které se na trhu objevují prakticky pořád. Easy Jet je názkonákladovou aerolinií, která svojí slávu a podnikání založila právě na nejlevnějších letenkách, které mnohdy na trhu nemají konkurenci. Tohoto faktu jsou si lidé velmi dobře vědomi, proto se na Easy Jet velmi často obracejí a pokud chtějí značně ušetřit, cestují právě s touto firmou. S polečnost Easy Jet vám sice nenabídne první třídu, luxusní prostor ani stravu, nicméně vás do všech evropských destinací a významných turistických letovisek dopraví často za pár korun, což se vskutku vyplatí. Přestaňte poroto vyhazovat peníze oknem za předraženou leteckou dopravu a svěřte se do rukou Easy Jet, díky které můžete šetřit.

Období dovolených se kvapem blíží a pokud se již nemůžete dočkat cesty k moři, vydejte se alespoň na krátký eurovíkend, který bude plný neočekávaných zážitků, nových poznání a zkušeností, na které jen tak nezapomenete. A že nevíte, které evropské město byste chtěli v květnu navštívit? Nechte se inspirovat společností Easy Jet a odleťte ještě dnes!

Miláno za 724 korun

Jednou z nejpopulárnějších evropských destinací je beze sporu Miláno, které je tolik milované pro svojí modernost a kulturu. Jestli milujete módu a vše s ní spojené, zde budete doslova jako ryba ve vodě. Miláno je přesyceno luxusními značkovými butiky a oblečením, které můžete sehnat podstatně levněji, než například v Praze nebo dokonce na internetu. Kromě módního průmyslu je v Miláně spousta výborných restaurací, kaváren a klubů, kde si pochutnáte na italské kuchyni a dáte si místní alkoholický drink. Obyvatelé Milána jsou přátelští obyvatelé, proto se zde cizinci cítí vždy velmi příjemně. Do Milána se nyní se společností Easy Jet podíváte za skvělých 724 korun.

Autor: Paris 16Autor: Paris 16

Londýn za 874 korun

Dalším evropských městem, které by alespoň jednou za život měl navštívit naprosto každý člověk, je rozhodně Londýn. Hlavní město Velké Británie nabízí nespočet možností, které jsou cizincům opravdu blízké. Na jedné straně zde seženete vždy ucházející práci za skvělé peníze, užijete si spoustu zábavy, nakoupíte si krásné a značkové oblečení za pár korun a okusíte překrásnou architekturu, které je pro Londýn naprosto typická. A jestli jste v Londýně už někdy byli, pak nastal ten správný okamžik navštívit jej znovu, neboť právě nyní jsou letenky od společnosti Easy Jet levné jako nikdy předtím. Do hlavního města Velké Británie se nyní podíváte za neuvěřitelných 874 korun.

Paříž za 944 korun

Otázku, proč se vypravit právě do Paříže si pravděpodobně nepokládá nikdo. Paříž je zkrátka skvostem sama o sobě a natolik jedinečným místem, že jej nemůže nahradit žádné jiné. Hlavní město Francie disponuje originalitou a rozdílností, díky které si v ní najde zalíbení naprosto každý člověk. Na jedné straně je zde nepopiratelné dech beroucí umění, jedinečná architektura a skvostné památky, na straně druhé móda, kulturní zážitky a samozřejmě také francouzská kuchyně, kterou musí ochutnat prostě každý. Pakliže jste v Paříži ještě nebyli, pak využijte akčních letenek od nízkonákladové aerolinky Easy Jet a vydejte se za jejími krásami ještě dnes. Letenka vás bude stát pouhých 944 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční nabídky od Easyjet pro květen 2015 byl publikován 15. května 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...