3 nejlevnější květnové letenky

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, dovolená, zájezd, akční letenky, květen

Sponzorované odkazy:

3 nejlevnější květnové letenky

Cestování letadlem bylo beze sporu vždy tou nejbezpečnější formou transportu a nutno podotknout, že také nejrychlejší a nejpohodlnější. Obecně lze leteckou dopravu považovat za neuvěřitelně skvělou vymoženost, díky které se do požadované destinace dopravíte snadno a rychle. Nicméně v předešlých letech byla právě letecká doprava vůbec tou nejdražší, proto se lidé na dovolenou vypravili obvykle osobním automobilem, vlakem nebo autobusem. Dnes je ale vše jinak a naopak se vám nevyplatí jet na vlastní pěst, neboť ceny benzínu stále stoupají, kdežto letenky jsou čím dál levnější. Chcete cestovat po celém světě, poznávat krásy okolních států a přitom značně ušetřit? Pak se nechte inspirovat květnovými akcemi a létejte doslova za pár korun.

Brno – Londýn za 780 korun

Většina lidí automaticky létá z letiště Václava Havla, které je mezinárodní a samozřejmě největší. Věděli jste však, že můžete odletět také z Brna, kde je sice letiště o poznání skromnější, nicméně letenky vás v takovém případě budou stát sotva pár set korun. Z Brna můžete podnikat nejrůznější nízkonákladové lety, díky kterým neuvěřitelně ušetříte. Co říkáte například na cesto do Londýna, kdy vás letenka bude stát senzačních 780 korun? Hlavní město Anglie nikdy neomrzí a pokud jste jej doposud nenavštívili, teď nastal ten správný okamžik.

Autor: ThpohlAutor: Thpohl

Bratislava – Brusel za 22 euro

Nedaří se vám stále najít ty nejlevnější letenky a proto pokaždé za leteckou dopravu utratíte skoro více, než za celý pobyt u moře? Důvodem může být například fakt, že se striktně soustředíte pouze na odlety z Prahy. Ovšem z okolních měst za našimi hranicemi létají velmi levné spoje, díky kterým ušetříte až tisíce korun. Podívejte se například na Bratislavu, která podniká lety do evropských metropolí doslova za pár euro. Nyní se například do překrásného Bruselu podíváte za skvělých 22 euro, a to včetně veškerých letištních poplatků a zpátečního letu. Následně už jen najděte levný autobus nebo vlak do Bratislavy a o levné cestování máte vystaráno.

Praha – Dublin za 800 korun

Levné letenky na vás samozřejmě čekají i v Praze a rozhodně jich nebude málo. Musíte pouze umět hledat a obloukem se vyhýbat příliš okatým reklamám a výrazným nabídkám, které v sobě vždy skrývají nějaké to „ale“. Nebojte se usednout proto k internetu a hledejte a držte se hesla, že kdo hledá, ten vždy najde. Nyní se například do Dulinu podíváte za úžasných 800 korun, což je nabídka, kterou nelze jen tak odmítnout.

Pokud chcete sehnat opravdu levné letenky do evropských destinací nebo vyhlášených přímořských letovisek, zaměřte se především na nízkonákladovou leteckou dopravu, která je naprostou jedničkou. Nezanevřete ale ani na známé letecké společnosti jako jsou České aerolinii, Lufthansa nebo KLM, které čas od času velmi překvapí s něčím netradičním a netypickým, jako jsou letenky za pár euro a podobně.

Článek 3 nejlevnější květnové letenky byl publikován 13. května 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...