Johannesburg za 10 315 Kč

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, exotická dovolená, akční letenky, levné letenky, afrika, jižní afrika, johannesburg

Sponzorované odkazy:

Johannesburg za 10 315 Kč

Jakmile se začne jen trochu oteplovat, lidé automaticky přemýšlí, jak by trávili svůj volný čas a protože ho většina má velmi málo, spíše, než výlety, se snaží cestovat do zahraničí. Chtít poznávat okolní krajiny a jiné kultury je samozřejmě krásným koníčkem, ovšem spousta lidí žije v domnění, že si jej nemůže dovolit, nebo na takovou cestu musí šetřit neuvěřitelně dlouho, dokonce dlouhé roky. Pravdou je, že v předešlých letech bylo cestování do vzdálenějších končin opravdu jen pro ty movitější, nicméně dnes je doba trochu jiná, o poznání otevřenější a příznivější. Zatímco některé věci jsou stále drahé, jako například nemovitosti, letenky a zájezdy celkově čím dál zlevňují. Nyní se tak můžete konečně podívat i dál, než jen k Jadranu nebo do Bulharska. Využijte například této akční nabídky a vydejte se do překrásného Johannesburgu za neskutečných 10 315 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Jižní Afrika je velmi zvláštní oblastí, která neláká každého, nicméně pokud milujete cestování nade všechno na světě, rozhodně byste se sem měli podívat. Nejznámější oblastí jižní Afriky je rozhodně Jihoafrická republika, konkrétně pak Kapské město, které je, oproti jiným africkým městům, neuvěřitelně vyspělé. Dalším městem, které ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky je Johannesburg, který nyní v květnu můžete navštívit za opravdu akční cenu.

Autor: Lars HaefnerAutor: Lars Haefner

Možná jste doposud žili v domnění, že je Kapské město tím největším centrem jižní Afriky, nicméně Johannesburg je se svými 4,5 miliony obyvateli jednak lidnatější, ale také vyspělejší. Již před nedávnem se město stalo ústředním centrem obchodu, řemesla, kultury a ekonomiky Jihoafrické republiky a celého regionu jižní Afriky.

Jestli jste někdy zaslechli výraz ,,město zlata", pak jste měli co do činění právě s movitým Johannesburgem, který k tomu přízvisku nepřišel jen tak náhodou. Město je totiž vybudováno na zlatých dolech, které neustále těží, díky čemuž město neuvěřitelně vzkvétá. Johannesburg tvoří až jednu čtvrtinu hrubého národního produktu celé Afriky.

Johannesburg se za posledních pár let stal významným a velmi vyhledávaným turistickým centrem, a to především proto, že se zde příhodně mísí evropská a africká kultura. Turisté zde sice najdou zábavu a kulturní bohatství, nicméně musejí se mít opravdu na pozoru. od roku 2002 ve městě prudce vzrostla kriminalita, která si vyžádala o veřejné bezpečnostní systémy.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Johannesburg za 10 315 Kč byl publikován 11. května 2015 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...