Portugalsko - Faro za 1 650 Kč

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, portugalsko, faro, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Portugalsko - Faro za 1 650 Kč

Ruku na srdce, kdo bezvýhradně nemiluje cestování. Možná máte rádi svůj klid, pohodu a do jisté míry vám vyhovuje i daný stereotyp, který vždy přijde, ať už děláte cokoliv. Přesto všechno člověk ale velmi rád poznává jinou kulturu, obyvatelstvo, rozdílné krajiny, zvířata a také kuchyni. Cestování je zkrátka jedním z největších koníčků lidí na celém světě, proto není divu, že i vy po něm prahnete. Cestování však není levnou záležitostí, kterou si běžný člověk může dopřávat často. Nyní ale můžete využít akčních letenek a vypravit se do překrásného Portugalska za senzačních 1 650 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Tak na co ještě čekáte? Letní dovolená v Portugalsku je tu pro vás!

Autor: InfrogmationAutor: Infrogmation

Portugalsko je samo o sobě velmi vyhledávanou turistickou oblastí, kterou chtějí hojně navštěvovat nejenom Češi, ale turisté z celého světa. Tato země je neuvěřitelným lákadlem, neboť je prakticky dokonalá. Jižní stát Evropy v sobě snoubí temperament, divokou krásu drsné přírody a přátelské obyvatelstvo, které vás ve své zemi velmi ráno uvítá. Stejně jako většina evropských přímořských států, je i Portugalsko zemí rozmanitou a v mnoha ohledech nevyzpytatelnou. Na jedné straně zde najdete překrásné písečné pláže, skaliska a oblázky, na straně druhé pak hory, panenskou krajinu, nevšední faunu i flóru a nechybí ani mnoho dobových památek, které stojí za nejednu nezapomenutelnou fotografii, která zvěční jejich krásu. Zmínit musíme také překrásné hlavní město Portugalska, které je skvostem samo o sobě. V Lisabonu tak spatříte kulturní památky, dech beroucí architekturu, ale stejně tak moderní nákupní centra, malebné restaurace a bary a v neposlední řadě kluby, ve kterých se rozhodně nebudete nudit. Pokud byste Portugalsko rádi navštívili a tápete, kam se vydat, rozhodně se vypravte do překrásného městečka Faro, které vám okamžitě učaruje.

Jistě jste slyšeli o největším a také nejznámějším portugalském regionu Algarve, který se nachází na okraji Atlantského oceánu a který je nejčastějším turistickým cílem a turistickým centrem obecně. Faro je tak největším a nejlidnatějším městem Algarve, přičemž počet obyvatel čítá okolo 60 000. Oblast Faro byla objevena Římany a následně pak osídlena již ve 13. století. Pokud byste tedy měli dojem, že zde vidíte prvky starověkého Říma, rozhodně se nebudete mýlit.

Pakliže nepatříte k těm lidem, co by chtěli letní dovolenou strávit pouze povalováním se na pláži a nic neděláním, rozhodně se vypravte do města Faro. Přes den můžete testovat krásné moře a pláže, odpoledne vyrazit na výlet a večer třeba do města, kde na vás čekají typické přímořské trhy, kavárny, bary a mnoho dalšího. Zde se nudit rozhodně nebudete a jakmile se do Faro jednou vydáte, pravděpodobně jej v brzké době opět navštívíte.

Autor: OsvaldoGagoAutor: OsvaldoGago

Článek Portugalsko - Faro za 1 650 Kč byl publikován 9. května 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...