Italské Lamezia Terme za 1 650 Kč

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, lamezia terme, itálie, akční letenky, levné letenky, duben, jaro

Sponzorované odkazy:

Italské Lamezia Terme za 1 650 Kč

Duben a květen jsou beze sporu těmi nejpříjemnějšími měsíci v roce, neboť začíná to pravé a nefalšované jaro, stromy nádherně kvetou a voní, lidé mají obecně lepší náladu, jsou optimističtí a počasí je skvělé. Ani zima, ani nepříjemné horko, které následuje v červenci a srpnu. Bohužel, jak to tak bývá, většina lidí si i ty nejhezčí měsíce v roce musí ,,užívat" za zdmi zaměstnání. Máte pouze volné víkendy a rádi byste si opět trochu odpočinuli od toho denního stereotypu, práce a domácnosti? Pak se nechte opět inspirovat akčními letenkami, které vás tentokrát zavedou do překrásného italského městečka Lamezia Terme, kam se nyní podíváte za senzačních 1 650 korun, a to včetně zpátečního letu.

Itálie je obecně jednou z nejpopulárnějších zemí, kterou turisté vybírají při svých cestách za odpočinkem, lyžováním nebo nákupy. Itálie je natolik rozmanitá, svérázná a vždy plná zábavy, kultury a krásného počasí, že ji jednoduše nelze nemilovat. Pokud jste v Itálii již několikrát byli a máte pocit, že vás takřka nemá čím překvapit, pak využijte akčních letenek a vydejte se do krásného města Lamezia Terme, které je pastvou pro oko.

Autor: LametinoAutor: Lametino

Lamezia Terme

Jistě jste slyšeli o italské lokalitě zvané Kalábrie, která je jednou z nejnavštěvo­vanějších. Jedná se o naprosto ideální oblast pro trávení letní dovolené nebo odpočinku, neboť zde najdete překrásné rodinné apartmány, ale také kempy či luxusní hotelové komplexy, nechybí dech beroucí pobřeží a koneckonců také úchvatná městečka, která rozhodně stojí za podívanou. Lamezia Terme je třetím největším městem Kalábrie a nachází se na okraji Tyrhénského moře. Pokud se tedy chystáte na brzkou dovolenou k moři, zde si rozhodně přijedete na své.

Lamezia Terme není jen tak ledajakým italským městem, neboť se může chlubit opravdovou rozmanitostí. Na jedné straně se zde nachází průzračné moře a pláže, které doslova vybízejí k lenošení a opalování se, na straně druhé jsou zde kopce, hory, spousta olivových hájů, sady se zeleninou a ovocem a v neposlední řadě také hrady a zámky, pro které je práce okolí Lamezia Terme vyhlášené. Pakliže vás nebude bavit celý den relaxovat na pláži, můžete si zde půjčit osobní automobil nebo skútr a městečko a jeho přilehlé okolí si projet na vlastní pěst. Výlety vás budou bavit a rozhodně jich za pár dní nebudete mít dost.

Pokud si myslíte, že je Lamezia Terme nějakým méně známým a drobným městem, jste na omylu. Žije zde okolo 70 000 obyvatel, ve městě proto najdete kulturní vyžití, luxusní restaurace a mnoho dalšího.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Italské Lamezia Terme za 1 650 Kč byl publikován 28. dubna 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...