Panama City za 12 901 Kč

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, exotická dovolená, akční letenky, levné letenky, panama, panama city

Sponzorované odkazy:

Panama City za 12 901 Kč

Na zemi existuje opravdu minimum lidí, kteří by s čistým svědomím dokázali říci, že cestování není jejich oblíbenou činností. Poznávání nových krajin, odlišných kultur a celkově takové to vymanění se z každodenního stereotypu, je vždy příjemnou záležitostí a je prakticky jedno, jestli se vypravíte pouze k sousedům do Vysokých Tater nebo rovnou do Thajska. Milujete cestování po celý rok a rádi byste si odpočinuli na nějakém exotickém zájezdu? Pak neváhejte a využijte akční nabídky od společnosti Lufthansa a vydejte se do krásné a temperamentní Pamany, již za senzačních 12 901 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků a zpátečního letu.

Proč cestovat na jaře?

Spousta lidí čeká s dovolenou na letní měsíce, kdy si chce užít pořádné sluníčko a koupání se vší všudy. Vypravit se na dovolenou v létě je ovšem poměrně nepraktické řešení, a to hned z několika důvodů. Jednak můžete počítat s neuvěřitelným množstvím jiných turistů, neboť v červenci a srpnu jsou veškeré oblíbené turistické lokality doslova obložené cestujícími. Další nevýhodou jsou extrémně vysoké teploty, nemožnost vzít si dovolenou a nesmíme zapomenout ani na vysoké ceny, které jsou v létě zkrátka samozřejmostí. Pakliže si tedy plánujete dovolenou vyčerpat v červnu, červenci nebo srpnu, počítejte s tím, že zaplatíte za letenky i ubytování v plné výši.

Autor: Howard LifshitzAutor: Howard Lifshitz

Kdy se naopak vyplatí podniknout cestu za hranice, je právě jaro, ideálně pak duben nebo květen. V těchto měsících můžete podnikat interaktivní eurovíkendy, ale také exotické dovolené do malebných krajin, kde je teplo a krásné počasí prakticky po celý rok. Pokud se vydáte k moři koncem května, můžete se na vyšší teploty a koupání těšit už i ve středomořských oblastech jako jsou řecké ostrovy jih Itálie nebo samozřejmě Španělska. A kam se tedy vypravit za exotikou v dubnu? Ideálně třeba do překrásné Panamy, kam vás nyní letenky vyjdou na opravdu skvělé peníze.

Zavítejte do Panama City

Panama City je hlavním městem státu Panama a nachází se při pobřeží panamského zálivu. Město je velmi významným ekonomickým a kulturním centrem země, přičemž se vyznačuje prvotřídními univerzitami, které jsou vyhlášené široko daleko. Město se příznačně dělí na staré a nové město, obdobně, jako například Praha. Rozdíl je však v tomto případě naprosto jiný. Zatímco staré město bylo postaveno v 16. století, to Nové pouze o století déle. Architektura Starého a Nového města je proto velmi obdobná a rozdíly tedy minimální. Panama City má své neuvěřitelné kouzlo a temperament, který u města sálá na míle daleko. Zdejší obyvatelstvo je velice přátelské a veselé, proto se zde budete rozhodně cítit velmi příjemně a především vítaně, což rozhodně nelze tvrdit o všech zemích či větších městech. Vzhledem k faktu, že se Panama City nachzí u moře, můžete si zde užít exotickou dovolenou se vším všudy.

Autor: Carlos Adampol GalindoAutor: Carlos Adampol Galindo

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Panama City za 12 901 Kč byl publikován 22. dubna 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...