Dubnová inspirace od Easyjet

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, easyjet, akční letenky, levné letenky, duben, jaro

Sponzorované odkazy:

Dubnová inspirace od Easyjet

Téměř každý člověk, který miluje cestování nejraději by poznal každý kout naší planety, chce pokud možno co nejméně utratit za dopravu. ta ovšem bývá často nejnákladnější, obzvláště pokud se jedná o zaoceánské lety přes půl země. Pakliže nevyděláváte statisíce a rádi byste za letenky ušetřili, pak se rozhodně zaměřte například na leteckou společnost Easyjet, která je naprostou jedničkou v oblasti akčních letenek.

O společnosti Easyjet jsme již psali několikrát, nicméně není na škodu aerolinii trochu připomenout. Jedná se o poměrně novou firmu, zaměřující se převážně na nízkonákladovou dopravu, konkrétně pak na letenky, a to v rámci Evropy. S Easyjet se tak můžete podívat prakticky do každého hlavního města v Evropě a do spousty oblíbených turistických destinací, kam jiné aerolinky létají za mnohonásobně více. Rádi byste se v dubnu podívali do jiné země nebo si užili krátký eurovíkend? Pak se nechte trochu inspirovat a vydejte se s Easyjet do oblak ještě dnes.

Londýn za 861 korun

Londýn beze sporu patří k nejimpozantnějším městům naší planety a my máme neuvěřitelné štěstí, že se nachází poměrně blízko České republiky. Hlavní město Velké Británie je tolik populární pro svoji studenou novogotickou architekturu a také pro nákupy, které zde můžete uskutečnit za velmi malé peníze. Pokud jste v Londýně doposud nebyli anebo byste jej rádi navštívili znovu, vydejte se na cesty již v dubnu, neboť vás letenka od společnosti Easyjet vyjde na skvělých 861 korun, a to včetně letištních poplatků.

Autor: MewikiAutor: Mewiki

Amsterdam za 931 korun

Dalším vyhledávaným evropským městem, kam se každoročně sjíždí čím dál více turistů z celého světa, je rozhodně Amsterdam. Hlavní město Nizozemska je natolik charakteristické a jiné, než ostatní metropole, že jej poznáte i na obrázku. Ulice Amsterdamu jsou malé, téměř nenápadné, budovy barevné, udržované a rozhodně si nemůžete nevšimnout organické architektury. Nizozemsko je skvostnou zemí samo o sobě a vidět Amsterdam je jakousi třešničkou na dortu. V Amsterdamu rozhodně nezapomeňte navštívit jeden z legendárních coffee shopů, které ve vás jistě nechají nezapomenutelné zážitky. V dubnu se s Easyjet do Amsterdamu podíváte za senzačních 931 korun.

Miláno za 692 korun

Miláno by měl za svůj život navštívit, alespoň jednou, snad každý člověk, a to i přes to, že se zdaleka nejedná o nejkrásnější město v Evropě. Miláno neoplývá architekturou, jako například impozantní Řím nebo Paříž, nicméně se může pyšnit prvenstvím v oblasti módy a stylu. Jestli chcete na jednom místě čerpat módní inspiraci, vidět světové módní ikony, návrháře a topmodelky, pak se rozhodně vypravte do Milána. Navíc zde najdete snad všechny oblíbené oděvní značky, proto se nemusíte obávat, že byste domů přijeli s prázdnou. Letenky do několikamilionového Milána vás v dubnu od společnosti Easyjet budou stát pouhých 692 korun.

Autor: G.dallortoAutor: G.dallorto

Článek Dubnová inspirace od Easyjet byl publikován 9. dubna 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...