Last minute letenky na duben

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, exotická dovolená, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Last minute letenky na duben

Pojem last minute není žádnou novinkou, ba naopak se v turistice objevuje již nějaký ten rok a nutno podotknout, že se stává stále populárnějším. Last minute znamená na poslední chvíle, čili letenky nebo rovnou celý zájezd pořídíte takřka ,,za pět dvanáct", což může být mnohdy stresující, nicméně můžete také ušetřit tisíce korun, což se rozhodně vyplatí. Pakliže již delší dobu přemýšlíte, že byste se vydali do zahraničí, ať už na krátký eurovíkend nebo k moři za exotikou, podívejte se na aktuální last minute dubnové letenky a vydejte se na dobrodružnou cestu ještě dnes!.

Bombaj za 10 190 Kč

Indie je zemí mnoha protikladů a lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Na jedné straně je zde neuvěřitelná chudoba, přelidnění a chaos, na straně druhé dech beroucí a nezaměnitelná kultura, nespočet překrásných památek, vynikající kuchyně a vstřícné obyvatelstvo. A právě hlavní město Bombaj je typickým příkladem indické různorodosti. Pakliže se nebojíte poznávat zcela nové kultury a jste cestovateli tělem i duší, vypravte se do hlavního města Indie již za 10 190 korun, a to se společností Turkish Airlines.

Autor: José Reynaldo da FonsecaAutor: José Reynaldo da Fonseca

New York za 10 359 Kč

Spojené státy americké jsou místem, po jehož navštívení touží většina lidí na této planetě. Amerika nás totiž obklopuje prakticky neustále, a tak není divu, že po jejím poznání lidé tolik prahnou. Pravděpodobně nejatraktivnějším místem USA je majestátní a zároveň nejlidnatější město, kterým je samozřejmě New York. Několika milionová metropole se spoustou mrakodrapů je lákadlem, které se společností British Airways můžete navštívit již za neskutečných 10 359 korun.

Djerba za 2 290 Kč

Sice je teprve duben a v České republice sotva začíná jaro, v některých oblastech je již krásné teplo. Řeč tentokrát není o Karibiku nebo Indonésii, kde je krásně po celý rok, ale například o Turecku a konkrétně o ostrově Djerba. Tam vás čekají krásné pláže, průzračné moře a také levné suvenýry a orientální kuchyně. Na překrásný ostrov Djerba, který je rovněž turisticky oblíbenou lokalitou, se s aerolinií Condor můžete podívat již za skvělých 2 290 korun.

Sao Paulo za 7 945 Kč

Čím dál lákavější oblastí se stává Jižní Amerika, která má turistům opravdu co nabídnout. Její rozmanitá krajina, nížinatá pole, hory, překrásné písečné pláže a multikulturní metropole jsou lákadlem. kterému lze jen velmi těžko odolat. Pakliže patříte mezi milovníky temperamentu a španělské obyvatelstvo je vašemu srdci blízké, vypravte se do divoké Brazílie, a to již za senzačních 7 945 korun, s leteckou společností Royal Air Maroc.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: FMLAutor: FML

Článek Last minute letenky na duben byl publikován 7. dubna 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...