Punta Cana s TUIfly za 8 790 Kč

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, exotická dovolená, akční letenky, punta cana, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Punta Cana s TUIfly za 8 790 Kč

Období letních dovolených je sice ještě v nedohlednu, nicméně pokud chcete již nyní odpočinek a vymanit se, alespoň na chvíli, z toho zaběhlého stereotypu, vydejte se na exotickou dovolenou, která ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky. V oblastech Středozemního moře, kam většina lidí jezdí právě na letní dovolenou, je v tomto období ještě chladno, kde vám ale bude naprosto skvěle, je například Dominikánská republika. Co říkáte na akční letenky na Punta Cana za 8 790 korun? Jedině s leteckou společností TUIfly.

Jistě si vybavujete malebné obrázky exotických kokosových palem, bělostného písku a smaragdově zeleného moře. Tak přesně tak lze popsat oblast Punta Cana, která je nejnavštěvovanější a turisticky nejoblíbenější lokalitou v Dominikánské republice. Dominikánská republika je sama o sobě centrem turistů prakticky po celý rok a rozhodně se není čemu divit. Ostrov v Karibské oblasti se pyšní neuvěřitelnou různorodostí, pro kterou si jej nelze nezamilovat. Na jedné straně se totiž nacházejí překrásné dlouhé pláže, na straně druhé pak hory, díky kterým lze podniknout vzrušující výlet a užít si tak i pěší turistiku. Pakliže nejste typ na dlouhé ,,válení se" u vody, pak je pro vás Dominikánská republika ideální variantou.

Autor: Punta Cana Just SafariAutor: Punta Cana Just Safari

Pakliže jste se rozhodli využít akční nabídky na opravdu laciné letenky za exotikou, můžete si být jisti, že se v Punta Cana nudit nebudete. V celé oblasti se nachází okolo 30 hotelových komplexů, které se předhánějí ve svém luxusu. Pakliže si na přepych potrpíte, pak se můžete těšit na bazény, aquaparky, gold, fitness centra, masáže, vynikající pokrmy a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou pak luxusně vybavené pokoje s wifi připojením k internetu, satelitní televizí, telefonem a nechybí ani nonstop recepce. V případě, že si exotickou dovolenou představujete spíše v komorním duchu nebo si chcete užít romantiku s partnerem, při které vás nebudou rušit ostatní účastníci zájezdu ve vedlejších pokojích, pak se ubytujte v malebných apartmánech nebo bungalovech u pláže, které jsou komfortně zařízené a poskytují vše, co potřebujete. Nehledě na cenu, která je samozřejmě mnohonásobně nižší, než v luxusních hotelech nedaleko.

Proč letět z TUIfly?

Letecká společnost TUIfly je po Lufthanse a Air Berlin třetí největší aerolinií v Německu. Aerolinka má již jistou historii, bohaté zkušenosti, proto během letu rozhodně nemusíte mít strach. Co se letenek týče, ty jsou u TUIfly obvykle poměrně laciné, neboť společnost podniká především charterové lety, a to nejenom v oblastech Středomoří, ale také za oceány.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: MGA73bot2Autor: MGA73bot2

Článek Punta Cana s TUIfly za 8 790 Kč byl publikován 5. dubna 2015 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...